Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 08:35, 23 lut 2015

hanka_andrus napisał(a)
Ja to nie mam szans na swoich zapolować. a tez są bo ślady na liściach zostawione. Ale jak liście spod krzaków wygrabię, to i ich razem. Niektóre sięspalą, niektórych wywalę do śmietnika.

Och już nie mogę się doczekać tego grabienia !!!
buziaki Hanuś
Ewkakonewka 09:16, 23 lut 2015

No to służbie zdrowia nie damy spokoju. My dzisiaj startujemy do lekarza. W końcu tydzień chodzenia do przedszkola to już dłuuuugo nie. Szaleństwo jakieś. Ale jak już ta wiosna będzie prawdziwa to się skończy chorowanie U mnie też rano przymrozek, ale słońca duuuużo i chyba będzie całkiem miło
Słonecznego dnia życzę
gierczusia 09:22, 23 lut 2015

Edziu .. Ale trafiłam na imprezkę .. Noo a tort gdzie ???... Tak o suchym ryjoku mam tą 4 setkę świętować ??

Ściskam mocno , samych radości ogrodowych życzę i kolejnych setek czekajjjj ,,jakiegoś kffiatucha przywlokłam

hanka_andrus 11:11, 23 lut 2015

Kwiatuch od Gierczusi piękny, u nas też wiatr zimny od południa, ale już ma byc lepiej od środy.

Miłego tygodnia bez chorób!
Tusiala 13:02, 23 lut 2015

Wow już żółtego krokuska masz
eda 13:41, 23 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
No to służbie zdrowia nie damy spokoju. My dzisiaj startujemy do lekarza. W końcu tydzień chodzenia do przedszkola to już dłuuuugo nie. Szaleństwo jakieś. Ale jak już ta wiosna będzie prawdziwa to się skończy chorowanie U mnie też rano przymrozek, ale słońca duuuużo i chyba będzie całkiem miło
Słonecznego dnia życzę

Oj Ewciu to szok kiedy to się skończy biedactwa
a ja zbzikowałam ! poleciałam na godz kijkową a co i grabie chwyciłam do przyjazdu Lenki i kotki znalazłam dwa hi hi
eda 13:44, 23 lut 2015

gierczusia napisał(a)
Edziu .. Ale trafiłam na imprezkę .. Noo a tort gdzie ???... Tak o suchym ryjoku mam tą 4 setkę świętować ??

Ściskam mocno , samych radości ogrodowych życzę i kolejnych setek czekajjjj ,,jakiegoś kffiatucha przywlokłam

Elcia dziękuję serdecznie normalnie olałam to świętowanie bo tak chciałam wyjść z chałupy Ale w podziękowaniu kotki wstawię zaraz no i kawkę herbatkę soczek bo nawet paluszków niet o pączek jest ha ha Buziaki
kwiatuch prześliczny
eda 13:47, 23 lut 2015

hanka_andrus napisał(a)
Kwiatuch od Gierczusi piękny, u nas też wiatr zimny od południa, ale już ma byc lepiej od środy.

Miłego tygodnia bez chorób!

Tak piękny Liście takie jak rajskie ptaki te wysokie co latem kwitną
Witaj Hanuś mam nadzieję
ja się przewietrzyłam zobaczymy co jutro przyniesie
Buziaki
eda 13:48, 23 lut 2015

Tusiala napisał(a)
Wow już żółtego krokuska masz

Marcia i już będą się rozwijać zaraz wstawię
eda 14:01, 23 lut 2015

Późno bo późno ale przy poniedziałku to wybaczycie

4OO Świętujemy zapraszam hi hi