Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Ewkakonewka 09:45, 14 kwi 2015

Edzia nic Ci nie wywiało??? Buziak słoneczny
eda 09:59, 14 kwi 2015

lojalna_ napisał(a)
Edka Ty masz tych hektarów ) u Ciebie to juz lato , takie kwitace cuda masz u mnie pustynia zas stozki tym razem ziemi

Jolcia nie tak dużo hi hi tylko naciapałam rabatek i latania trochę
15 arów cała powierzchnia e Muś mnie uświadamia bo ja nigdy nie pamiętam ...Jolcia ja to już dawno mam sadzone także nie patrz na to u Ciebie dopiero się tworzy i budowa cierpliwości kochana będzie i u Ciepie pełno wszystkiego zobaczysz będziesz latać i przesadzać szukać nowych miejsc na to co się rozrośnie Buziak
eda 10:04, 14 kwi 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Edzia nie strasz tym zaskrońcem Dobrze, że potem duuużo kwiatków dałaś to nie uciekłam z piskiem hahahahaha
A Ty sobie ładnie szalejesz po cichu Tylko nie daj się wiatrowi przeziębić
Ciepełka życzę w trakcie szaleństwa ogrodowego dzisiaj

śmiej się śmiej jak ja zobaczyłm Pusia jak sobie w pyszczku niesie zdobycz to mnie potrzęsło dobrze że syn w domu to na ratunek poleciałam a on w skarpetkach ratować zaskrońca już większe syn łapał więc ten mały to zabawka dla niego bleeee ale co zrobić takie zinteresowania
Dobrze że kwiatkami się uspokoiłaś cieszę się
Ciepełka to chcę nadal wiesz słońce jest piękne ale zimnica nie do pozazdroszczenia także słonca mi przysłałaś Buziak
eda 10:06, 14 kwi 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Edzia nic Ci nie wywiało??? Buziak słoneczny

Ewcia jest oki na tarasie stołem kratkę przystawiliśmy i jakoś poszło dziś już spokojniej ale nie da się nic robić za zimno Może później ...takie słońce aż żal buziaki jeszcze raz
eda 10:09, 14 kwi 2015

Milka napisał(a)

Irenko dziękuję za nazwę trawki Nati mi mówiła ale ja zapominam zapiszę sobie Mówisz że szybciej u mnie coś ty widziałam u Ciebie wszystko ruszyło i tak kolorowo masz lubię do Ciebie zaglądać buziaki serdeczne i ciepełka życzę
EPODLAS 23:02, 15 kwi 2015

Eda, wiosna jednak jest piękna. Ale zapowiadają na weekend zimno, a ja mam już zaplanowane ogrodowe robótki. U mnie trawy jeszcze nie wychodzą. Pozdrowka.
Ewkakonewka 22:54, 16 kwi 2015

Hej co tam nowego zmajstrowałaś? Cieplej jest trochę? Buziak wieczorny
eda 14:30, 17 kwi 2015

EPODLAS napisał(a)
Eda, wiosna jednak jest piękna. Ale zapowiadają na weekend zimno, a ja mam już zaplanowane ogrodowe robótki. U mnie trawy jeszcze nie wychodzą. Pozdrowka.

Witaj kochana ciągle się nią zachwycam Tak tak zimnica ma być u mnie słońce sięzebija ale nadal wiatr zimny wieje i siedzenie w domu się zapowiada i weekend zimniejszy ma być beee a tak by coś porobił w ogrodzie wstrzymać się trza Trawy pchają się ale jeszcze nie wszystkie możie więcej ciepła i wody deszcz wisi w powietrzu i nie pada ...
odpozdrawiam
eda 14:36, 17 kwi 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Hej co tam nowego zmajstrowałaś? Cieplej jest trochę? Buziak wieczorny

Ewcia wstrzymuje mnie zimnica dalej wietrznie no ale na grylu doniczki już obsadzone stare co prawda ale na razie tak musi być ostatnie już ich podskoki może potem coś innego wymyślę no i czekam na hasło do sadzenia donicy przy grylu z kamieni także e Muś dalej majstruje jak skończy to tzasnę fotki bo u mamy też zmajstrował gryla innego jak nasz
Odbuziam popołudniowo
eda 14:49, 17 kwi 2015

to z wczoraj na poczętek - omieg co by było tak słonecznie ....