Edka a to białe to nie śniedek? Jakieś one podobne wszystkie te cebulowe.
Ale kwieciście u Ciebie, u mnie wszystko w pączkach. Muszę dosadzić coś, co kwitnie teraz, bo pusto.
Monia to chyba cebulica sama się już mylę ha ha kwitnie kwitnie bawię się teraz trochę w doniczkowe i dosadzam sobie bo w drewnianych przed domem mam bratki ale one takie ładne drobne ale rozkraczają się to pozmieniałam trochę choć bratki zostały zobaczymy jak się rozrośnie podlewam ale wody z nieba im potrzeba buziaki
Witaj Edytko! U Ciebie już kwitną róże? u mnie jeszcze wszystkie w pąkach. Piękny Twój tamaryszek.Czy szybko Ci urósł?,bo mój ma trzy gałązki i wys.1m.Pozdrawiam cieplutko, choć u mnie zimnica 8C i leje cały czas....
Witaj Jolu kwitnie na razie pnąca chyba ma najcieplej bo przy tarasie reszta też jeszcze w pąkach zimno brrr nie dało się nic dziś porobić tamaryszek szybko przyrasta jak bym nie cięła oj to by był mutant a ja sobie go formowałam i cięcie zagęszcza cięłam po kwitnieniu wiosennym i zdarza się że latem kwitnie jeszcze raz ale mniej obficie Odpozdrawiam serdecznie Jolcia