Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

yolka 09:06, 17 maj 2015

Pozdrawiam niedzielnie. Ciekawa jestem jak amarylis będzie sie sprawował w gruncie
Ewkakonewka 10:26, 17 maj 2015

Przy grillu już się ładnie rabatka zapełniła, różanka za chwilę da czadu, są już pączki na różach? Wszystko pięknie zadbane
Walcz z plagami bo szkoda roślinek takie ładne masz Eh dla mnie opryski to najgorsze robota w ogrodzie brrr nie cierpię ich robić i to już od momentu czytania instrukcji Garaż to nowość czy go nie pokazywałaś wcześniej? Pod sznurek pewnie warzywka rosną? Co tam posiałaś?
Zimno dzisiaj i paskudnie, ale miłego dzionka życzę buziaki
eda 14:53, 17 maj 2015

LewOgrodowy napisał(a)
Byłam wczoraj w Przelewicach i przejeżdżałam przez Twoją miejscowość! Może i nawet koło Ciebie, bo widziałam kościół.

oj to widzisz kochana ja zaraz przy małym sklepiku napewno koło mnie przejeżdżałaś jaka szkoda byśmy się zobaczyły beee i w domu byłam jeszcze raz beeee w sobotę byłaś ? oj jaka szkoda ja bliżej drogi jestem jak kościół następnym razem to do mnie mus !!!
eda 14:54, 17 maj 2015

yolka napisał(a)
Pozdrawiam niedzielnie. Ciekawa jestem jak amarylis będzie sie sprawował w gruncie

Odpozdrawiam serdecznie też jestem ciekawa podobno dobrze sobie radzi tylko trzeba wykopać wczesną jesienią zanim będą chłody
eda 15:05, 17 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Przy grillu już się ładnie rabatka zapełniła, różanka za chwilę da czadu, są już pączki na różach? Wszystko pięknie zadbane
Walcz z plagami bo szkoda roślinek takie ładne masz Eh dla mnie opryski to najgorsze robota w ogrodzie brrr nie cierpię ich robić i to już od momentu czytania instrukcji Garaż to nowość czy go nie pokazywałaś wcześniej? Pod sznurek pewnie warzywka rosną? Co tam posiałaś?
Zimno dzisiaj i paskudnie, ale miłego dzionka życzę buziaki

Ewcia prawda paskudnie zimno brrr siałam i cholerka za blisko siebie mi wyszło hi hi ale już wszystko wzeszło buraczki marchew pietruszka rzodkiewka i sałata a groch i fasolka w innym miejscu ale też wylazło
opryski rozrabia eMuś ja mam z głowy tylko poprawiam ewentualnie jak go nie ma a pryska też on jest trochę biegania hi hi
róże już zawiązały nawet ta przy tarasie już pączek do otwarcia gotowy będzie pachnieć cudnie pobiegałabyś u mnie sobie i mi raźniej by było no i ja u Ciebie tak pięknie masz Ewcia wszystko super rośnie no i stipa zaraz da czadu jak poczuje grunt
Garaż był juz może nie było go widać jak tulipanowca focę to wtedy jest widoczny bo są koło siebie
Miłego też na dziś zimno a słońce tak sę stara może wkońcu wygra :
eda 15:19, 17 maj 2015

LewOgrodowy 21:11, 19 maj 2015

Normalnie zoo u Ciebie.
EPODLAS 22:54, 19 maj 2015

Wszystko u ciebie czuje się dobrze. Rośliny i zwierzęta. Pająków za bardzo nie kocham, ale są ponoć pożyteczne. U mnie słabo buraczki, nie wiem dlaczego, zrobiłam dosiewkę. Ale jak teraz pojadę, mam nadzieję na własne rzodkiewki.
eda 16:26, 22 maj 2015

Monia a tam wracaj ze swoim ogrodem bo nie mam gdzie biegać Buziaki

Bożenka u mnie robali coraz więcej dziś upolowałam pszczołę z żółtymi naramiennikami na tamaryszku Buraczki słabo bo nasiona nieraz się byle jakie trafiają rzodkiewka pewnie już jest moja to tam urosła gdzie więcej słońca miała Smacznego i buziaki
jazzy 16:40, 22 maj 2015

Macham Edzia i podziwiam zielony ogród Twój i zoo
Trawniczek masz ładny, wiedziałam, że bujasz