Przy grillu już się ładnie rabatka zapełniła, różanka za chwilę da czadu, są już pączki na różach? Wszystko pięknie zadbane
Walcz z plagami bo szkoda roślinek takie ładne masz Eh dla mnie opryski to najgorsze robota w ogrodzie brrr nie cierpię ich robić i to już od momentu czytania instrukcji Garaż to nowość czy go nie pokazywałaś wcześniej? Pod sznurek pewnie warzywka rosną? Co tam posiałaś?
Zimno dzisiaj i paskudnie, ale miłego dzionka życzę buziaki
oj to widzisz kochana ja zaraz przy małym sklepiku napewno koło mnie przejeżdżałaś jaka szkoda byśmy się zobaczyły beee i w domu byłam jeszcze raz beeee w sobotę byłaś ? oj jaka szkoda ja bliżej drogi jestem jak kościół następnym razem to do mnie mus !!!
Ewcia prawda paskudnie zimno brrr siałam i cholerka za blisko siebie mi wyszło hi hi ale już wszystko wzeszło buraczki marchew pietruszka rzodkiewka i sałata a groch i fasolka w innym miejscu ale też wylazło
opryski rozrabia eMuś ja mam z głowy tylko poprawiam ewentualnie jak go nie ma a pryska też on jest trochę biegania hi hi
róże już zawiązały nawet ta przy tarasie już pączek do otwarcia gotowy będzie pachnieć cudnie pobiegałabyś u mnie sobie i mi raźniej by było no i ja u Ciebie tak pięknie masz Ewcia wszystko super rośnie no i stipa zaraz da czadu jak poczuje grunt
Garaż był juz może nie było go widać jak tulipanowca focę to wtedy jest widoczny bo są koło siebie
Miłego też na dziś zimno a słońce tak sę stara może wkońcu wygra :
Wszystko u ciebie czuje się dobrze. Rośliny i zwierzęta. Pająków za bardzo nie kocham, ale są ponoć pożyteczne. U mnie słabo buraczki, nie wiem dlaczego, zrobiłam dosiewkę. Ale jak teraz pojadę, mam nadzieję na własne rzodkiewki.
Monia a tam wracaj ze swoim ogrodem bo nie mam gdzie biegać Buziaki
Bożenka u mnie robali coraz więcej dziś upolowałam pszczołę z żółtymi naramiennikami na tamaryszku Buraczki słabo bo nasiona nieraz się byle jakie trafiają rzodkiewka pewnie już jest moja to tam urosła gdzie więcej słońca miała Smacznego i buziaki