Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Nati 09:40, 01 sie 2013

suuuuppppeerrrr!! dużo pracy cię jeszcze czeka, ale sama przyjemność a odnośnie żurawki od Dawida to zerknęłam u niego to jest Purple Petticoat' więc takiej nie mam to kawałeczek na wymianę wezmę a dam ci taką ładną żółtą do cienia alabama sunrise bo u mnie się palą i nie mam gdzie posadzić
Nati 13:19, 01 sie 2013

tu widać trochę tego jałowca wyciętego w bonsai robiła to danusia było to w jednym z odcinków mai w ogrodzie, pięknie to wygląda
zbigniew_gazda napisał(a)

eda 15:38, 01 sie 2013

Nati napisał(a)
tu widać trochę tego jałowca wyciętego w bonsai robiła to danusia było to w jednym z odcinków mai w ogrodzie, pięknie to wygląda
suuuper jest efekt a co do dzielenia się to wiesz dla mnie to jak dla zenka
ewsyg 23:47, 01 sie 2013

Och, taki los ludzi zakręconych, ciągle coś kopią albo sadzą. Pozdrawiam
eda 17:11, 02 sie 2013

ewsyg napisał(a)
Och, taki los ludzi zakręconych, ciągle coś kopią albo sadzą. Pozdrawiam
tak masz racje Ewcia musiałam przerwać prace tropik powrócił ja spuchłam i ziemia zrobiła się twarda cynie dla rozweselenia
Nati 19:44, 02 sie 2013

już fajnie wygląda, pewnie się narobiłaś, ja właśnie zaraz ide sadzić żurawki
eda 19:53, 02 sie 2013

Nati napisał(a)
już fajnie wygląda, pewnie się narobiłaś, ja właśnie zaraz ide sadzić żurawki
Nati tak się zawzięłas na te żurawki może powinnas pomysleć o bajorku w misce żeby był szuwarek
Debra 19:54, 02 sie 2013

Edytko, niesamowicie pieknie kwitnie poniwnie krzewuszka. One czasem to w tym drugim kwitnieniu maja kilka kwiatków tylko.
Czas budlei - bardzo je lubie, chociaz podmarzaja, ale tne i pieknie odrastaja. Ciąc je trzeba koniecznie.
eda 19:59, 02 sie 2013

Debra napisał(a)
Edytko, niesamowicie pieknie kwitnie poniwnie krzewuszka. One czasem to w tym drugim kwitnieniu maja kilka kwiatków tylko.
Czas budlei - bardzo je lubie, chociaz podmarzaja, ale tne i pieknie odrastaja. Ciąc je trzeba koniecznie.
Debrusia dziękuję za radę do budlei zawsze je chciałam mieć bo te motyle zobaczymy jak przezimują krzewuszki już są jak drzewa mają zasłonić mnie trochę od drogi i fajnie kwitną znów buźiaczki pozdrawiam
Debra 20:04, 02 sie 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
Debrusia dziękuję za radę do budlei zawsze je chciałam mieć bo te motyle zobaczymy jak przezimują krzewuszki już są jak drzewa mają zasłonić mnie trochę od drogi i fajnie kwitną znów buźiaczki pozdrawiam

Edytko, budleje niestety łatwo przemarzaja, Okryj je dobrze na zimę. Na wiosnę tnij tak na 30 cm nad ziemią. Pieknie się rozkrzewi, nie będzie sie pokładać. Ja mam trzeci sezon - bardzo je lubię także dla zapachu. No i obcinaj kwiatostany jak tylko przekwitną.