witajcie dziewczyny strasznie parno dzisiaj człowiek siedzi i się poci ale to nic uroki lata wczoraj Debro biegałysmy prawie cały dzień z Lenką, lenka robiła zawody i motyle wygrywały Ewo koliberka u mnie jeszcze nie widziałam więc musimy czatować serdecznie was pozdrawiam i miłego
wiesz co, mi sie podoba tak gęsto zielono jak "w lesie" u innych mi się podoba sama zieleń razi mnie ta ściana i beton krzywo wylany na dole kamienie już odpadają z obrzerzy wszystko jest takie"nieuporządkowane" ładnie mówiąc na zdjęciach to bardzo widać i nie podoba mi się też mi jest szkoda ale ogród to ciągłe zmiany i co roku nowy inny ogród nowe odkrycia lubię zmieniaćdopracowywać
na szczęście mam zaskórniaki z tupperware trochę posprzedawałam bo z wypłaty byłoby mi szkoda a zawsze gdzieś skombinuję kasę na ogródek buziaki zapraszam na kawkę
Piękne spotkanie u Joli!
Szkoda, że nie byłam, ale czasami okoliczności się ułożą przeciwnie do chęci i pierwotnych planów!
Pozdrawiam!
Namierzyłam Cię
Bardzo się cieszę że mogłyśmy się spotkać szkoda że musiałam tak szybko uciec ale mam nadzieję że będą jeszcze okazje do pogaduch.
pozdrawiam