Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Debra 10:35, 09 wrz 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)

Edytko, dobrze że juz internet wrócił, a Ty z nim

Ja tez wracam po niewielkiej przerwie, bo w głowie miałam tylko nasze spotkanie sobotnie. Już po, zapraszam do oglądania relacji

Piekny masz widok z ogrodu i historyczne sąsiedztwo. Wyczytałam, że to XIII-wieczny kościół filialny pw. św. Antoniego z Padwy. O tu wyczytałam
http://www.polskaniezwykla.pl/web/place/25503,klodzino-trzynastowieczny-kosciol-filialny-pw--sw--antoniego-z-padwy.html

Piękny!

W ogrodzie rzeczywiście szalałaś, ale jakie efekty

Pozdrawiam.
eda 15:17, 09 wrz 2013

Debra napisał(a)

Edytko, dobrze że juz internet wrócił, a Ty z nim

Ja tez wracam po niewielkiej przerwie, bo w głowie miałam tylko nasze spotkanie sobotnie. Już po, zapraszam do oglądania relacji

Piekny masz widok z ogrodu i historyczne sąsiedztwo. Wyczytałam, że to XIII-wieczny kościół filialny pw. św. Antoniego z Padwy. O tu wyczytałam
http://www.polskaniezwykla.pl/web/place/25503,klodzino-trzynastowieczny-kosciol-filialny-pw--sw--antoniego-z-padwy.html

Piękny!

W ogrodzie rzeczywiście szalałaś, ale jakie efekty

Pozdrawiam.
witaj Debrusiu miło że wpadłas o i jaka dociekliwa tak tak kosciółek Antoniego super wyszukałas jeszcze ciągle w remoncie bo się sypie ale piękny jest to prawda i malowidła mamy piękne na suficie tylko zrobię ci zdjęcie po odnowieniu.fajnie że moje szaleństwa ci się podobają a ja wpadnę na twoje spotkanie popatrzeć pozdrawiam buźiaczki
hanka_andrus 16:13, 09 wrz 2013

Edytko! Ależ zmieniłaś swój ogródek! W pierwszej chwili pomyślałam: nauwijać się kosiarką pomiędzy krzewami trzeba, że hej! Ale oglądając dalej widzę, że powstała cała wielgachna rabata! Super! Gratki!
Debra 17:07, 09 wrz 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
witaj Debrusiu miło że wpadłas o i jaka dociekliwa tak tak kosciółek Antoniego super wyszukałas jeszcze ciągle w remoncie bo się sypie ale piękny jest to prawda i malowidła mamy piękne na suficie tylko zrobię ci zdjęcie po odnowieniu.fajnie że moje szaleństwa ci się podobają a ja wpadnę na twoje spotkanie popatrzeć pozdrawiam buźiaczki

Uwielbiam stare kościoły i cmentarze. A ten Twój to prawdziwy rarytas.
Super miejsce masz tam.
grembosia 01:17, 10 wrz 2013

Może w szaleństwie jest metoda...., bo u Ciebie jest... coraz piękniej!
eda 12:33, 10 wrz 2013

witajcie dziewczynki buźiaki do was lecą bardzo miło mi się was czyta buuuuźiam dziękować
eda 15:35, 10 wrz 2013

Nati napisał(a)
fajnie, starałam się zobaczyć jak jechałam samochodem bo teściowa mi mówiła że tak fajnie podsypałaś trocinami, teraz lżej do koszenia tylko chwasty cholerne będą rosły ale jak regularnie powyrywasz to nie będzie ja tez ciągle chodzę i coś wyrywam się napracowałaś piknie!!
dzięki Nati ja za niedługo wpadnę do ciebie bo na żywo to lepiej widać tylko że jestem dosć wczesnie zawsze i nie chcę cię budzić o której się wykluwasz ?
Nati 15:48, 10 wrz 2013

hania jeżdzi do przedszkola do dziedzić więc wstajemy 7-7,30 bo jutro i pojutrez mam szpital bo jadę na ściągnięcie cewnika ale po niedzieli myślę że możemy się spotkać, dziewczyny z przelewic worzą mi hanię rano więc będę w domu czasem się zamieniamy to musiałabyś mi dać znać kiedy będziesz
eda 19:43, 10 wrz 2013

Nati napisał(a)
hania jeżdzi do przedszkola do dziedzić więc wstajemy 7-7,30 bo jutro i pojutrez mam szpital bo jadę na ściągnięcie cewnika ale po niedzieli myślę że możemy się spotkać, dziewczyny z przelewic worzą mi hanię rano więc będę w domu czasem się zamieniamy to musiałabyś mi dać znać kiedy będziesz
super ale masz teraz młyn ho ho buźiaczki trzymaj się zdrowo
eda 18:22, 11 wrz 2013

witam jesiennie moje zakupy na nowej rabacie bo z daleka to nie widać było dziurawiec już mój kolejny czyli Hypericum androseum dziurawiec drobny kwiat H prolifiznum pęcherznica Physocchps diabolo pęcherznica opulifolius Luteus runianka Dereń białozielony irga ozdobne liscie