Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 15:36, 26 sty 2016

Hanusia jestem jestem ograniczony mam dostęp na razie pozdrawiam wszystkich dziękuje za odwiedzinki jutro pstryknę ciemierniki same pąki zobaczymy co będzie dalej

Hanuś Lenusia się cieszy za oglądanie Twoje dziękujemy to chyba najmilszy dzień jaki może się powtarzać ciągle no i dzień mamy taty celebrujmy co dziennie

Izabelko dziękujemy za pochwały cieszymy się śniegu podeślij bo u nas ciapa buziaki

Ewcia z Kuby dziękujemy ciemierniki może żyją poczekaj jeszcze śniegu dawaj bo zaraz ferie przyda się dużo

Basiu pulchniutkie babunie najbardziej kochane bo mięciutkie wszystkiego dobrego proszę bardzo dużo zdrówka

Bożenko dziękuję podziwiam u Ciebie śniegowe widoki u mnie ciapa tak tak czekamy na kiełkowanie znów będziemy dochodzić co tam wychodzi ha ha

Buziaki i uściski dla Was
hanka_andrus 17:01, 26 sty 2016

No To dobrze, że tylko ograniczenie netu. Zdrowia życzę i słoneczka pragnę dla nas. U Niemców już kwitną ranniki i pierwiosnki, i krokusy. To za chwile i u nas będą.
Basilikum 19:35, 26 sty 2016

a ja bylam u moich ciemiernikow dzis i zyja i maja sie dobrze, kwitna jakby nigdy nic, choc przez tydzien byly calkiem sniegiem przykryte tylko te kwiatki poobgryzane takie
eda 10:52, 27 sty 2016

hanka_andrus napisał(a)
No To dobrze, że tylko ograniczenie netu. Zdrowia życzę i słoneczka pragnę dla nas. U Niemców już kwitną ranniki i pierwiosnki, i krokusy. To za chwile i u nas będą.

Haniu jest oki u mnie coś wyszło wcześniej i padło ale już są bratki które posiałam w tamtym roku teraz dopiero będą kwitły zobaczymy jakie będą coś tam się wysuwa z ziemi ale jeszcze ostrożnie lepiej niech się nie śpieszy podobno jeszcze ma przymrozić ?
buziolki miłego dzionka
eda 10:54, 27 sty 2016

Basilikum napisał(a)
a ja bylam u moich ciemiernikow dzis i zyja i maja sie dobrze, kwitna jakby nigdy nic, choc przez tydzien byly calkiem sniegiem przykryte tylko te kwiatki poobgryzane takie

O to super ja o swoje ciągle się martwię bo jak mrozi to śniegu nie ma i żadna ochrona ale jest oki póki co coś musi siedzieć i podgryzać wiesz wysyp granulki na ślimaki może to te malutkie buszują one śpią jak mróz a jak nie do może są ?
buziolki
eda 11:02, 27 sty 2016

Dziś ....najpierw bratki na które czekam od roku hi hi

ciemiernik jasny różowy
eda 11:05, 27 sty 2016

ciemiernik ciemny różowy wysoko się wywindował i biały jeden pączek

Kuba 11:33, 27 sty 2016

czekam na Twoje ciemierniki
właściwie i do moich muszę zajrzeć
eda 11:37, 27 sty 2016

O to fajnie tyle się na wiązało zobacz zobacz na pewno też się zbierają to rozrabiana jak zrobisz fotę daj znać polecę podziwiać i dopingować
Kuba 11:39, 27 sty 2016

hehe, muszę najpierw głowę wysuszyć bo siedzę z mokrą przed kompem no i prasowanie zrobić, i posprzątać trochę
i w ogóle te moje to zwykłe, białe...
ale już sama jestem ciekawa co u nich