Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 18:19, 16 lut 2016

hanka_andrus napisał(a)
Hiacynty tuż przed rozkwitem, a kotek? Już go lubię takiego grzecznego!

Pusio macha łapką
eda 18:28, 16 lut 2016

Hana75 napisał(a)
Oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tego bliskiego kontaktu ze swoim ogrodem.
Kilka kroków i jakie piękne zimowe zdjęcia mamy.
Ja musiałabym jechać kilometry... Z resztą jest ponuro i zimno, i wychodzić z domu mi się nie chce. Ale jakbym miała domek z ogródkiem.
Rozmarzyłam się
Ładną kicię masz. Grzecznie pozuje do zdjęć. Moja Tosia nie lubi fotografowania. Jest prawie cała czarna i gdy zbliżam się by zrobić jej zdjęcie, to specjalnie zamyka oczy
i robi się z niej czarna plama
Pozdrawiam

Witaj Hana fajnie ze jesteś tak super tak mieć wszystko pod nosem a jak boli że nie można sobie pobroić bo jeszcze zimno a w zasięgu ręki w sezonie to w ogóle do domu nie chce mi się wchodzić strach pokazywać co wtedy w domu się dzieje hi hi
Pusio kocurek jeszcze niekumaty przygląda się na razie bo nowy jest dopiero jest z nami 16 dni ale już nasz na wieki !!!
kochamy go i nie oddamy Lenka tak się o niego boi że na spacerki po trawniku na małej smyczy chodzi na razie póki nie pozna terenu właściwie to na razie jest domowy
Poprzedni Pusio był z nami przeszło 3 lata biedaczek dostał z wiatrówki
Pozdrawiam serdecznie Hana
eda 18:31, 16 lut 2016

Basilikum napisał(a)
Edys a jakie imie wybraliscie dla koteczki? sliczna jest i wyglada na grzeczna. mam nadzieje, ze sie hiacynt uchowa

Izabela kotek to zastępca Pusia no i Pusio się zwie i już jest dobrze zadomowił się i przybrał na wadze bawi się je i jest oki
Hiacynt w domu trzymam niech sobie rośnie aby teraz nie przelać w sklepach rosną na pieprzu z ziemi hi hi
hanka_andrus 18:32, 16 lut 2016

Jak minęły 2 dni po feriach? Mocno bolało? Mamę mniej, ale dziatwa szkolna we łzach. Widzę po swoich wnukach szkolnych.
Miłego wieczoru, Edytko i goście.
eda 18:35, 16 lut 2016

Iwk4 napisał(a)

Hejka. Przyszłam z rana pooglądać fotki kwiatków, a u ciebie mrozik
Fajna kotka ... Na pewno kotka???
Bo nasza Kicia po 6 miesiącach okazała się być kotkiem z jajami Pawełek był mocno dociekliwy i odkrył. Teraz, kiedy woła kotka z ogrodu, woła Kiiiiciaaaa- Leooon... Ha, ha

Hej Iwonka fajnie nazwaliście kotka mój to Pusio od razu wiadomo było że kocurek tylko do wieku nikt nie wie ile ma chcemy kastrować musimy poczekać może weterynarz oceni był taki biedny zabidzony jak go dostaliśmy ale teraz to jest super
wiesz teraz to jakieś zimno idzie brrr
Macham gorąco
lojalna_ 18:37, 16 lut 2016

U mnie ferie sie dopiero zaczęły .....ile radosci tyle roboty
eda 18:39, 16 lut 2016

hanka_andrus napisał(a)
Jak minęły 2 dni po feriach? Mocno bolało? Mamę mniej, ale dziatwa szkolna we łzach. Widzę po swoich wnukach szkolnych.
Miłego wieczoru, Edytko i goście.

Hanusia super czas szybciej leci i mniej marudzenia Wstawać się co prawda nie chciało ale jakoś poszło
O ząbku mówisz Haniu ? wiesz wypadł dzięki lizakowi on się ledwo trzymał i łopatka go wypychała zaraz nie będzie śladu po szczelinie bo nowy ząbek już jest ale nie powiem scerbolek śmiesznie wygląda
Miłego Hanusia wzajemnie
eda 18:40, 16 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
U mnie ferie sie dopiero zaczęły .....ile radosci tyle roboty

o tak tak ja mam już z głowy zaraz rekolekcje
roma2 18:56, 16 lut 2016

No nie wiem nie wiem. Do Ciebie dużo osób zagląda, ale co tam. Gil czajnikowy (dziękuję Bawarko ) na str. 44.
Basilikum 18:56, 16 lut 2016

czyli kocur
pokazesz szczerbolka?