Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 20:57, 16 lut 2016

roma2 napisał(a)
No nie wiem nie wiem. Do Ciebie dużo osób zagląda, ale co tam. Gil czajnikowy (dziękuję Bawarko ) na str. 44.

Ha ha nie martw się u mnie już wszystko było lecę .....
eda 21:15, 16 lut 2016

Basilikum napisał(a)
czyli kocur
pokazesz szczerbolka?

ha ha no szczerbolek siem wstydzi ale z kocurkiem

może jutro siem uda
paaa miłej nocki wszystkim
Hana75 00:06, 17 lut 2016

eda napisał(a)

Witaj Hana fajnie ze jesteś tak super tak mieć wszystko pod nosem a jak boli że nie można sobie pobroić bo jeszcze zimno a w zasięgu ręki w sezonie to w ogóle do domu nie chce mi się wchodzić strach pokazywać co wtedy w domu się dzieje hi hi
Pusio kocurek jeszcze niekumaty przygląda się na razie bo nowy jest dopiero jest z nami 16 dni ale już nasz na wieki !!!
kochamy go i nie oddamy Lenka tak się o niego boi że na spacerki po trawniku na małej smyczy chodzi na razie póki nie pozna terenu właściwie to na razie jest domowy
Poprzedni Pusio był z nami przeszło 3 lata biedaczek dostał z wiatrówki
Pozdrawiam serdecznie Hana

Pusio nr 1 też był piękny, widziałam go w "wizytówce".
Dostał z wiatrówki? To na polowania chodził??
Naszą Tosię córa też wyprowadzała na działce, na smyczy, później na smyczy przedłużonej sznurkiem. Czasami przywiązywała ją na smyczy i 3 metrowym sznurku do drzewka na środku trawnika. I tak kociak chodził sobie wieczorami na spacerki , pod sosenką. Trwało to może 10-15 min (oczywiście pod kontrolą) a widok wzbudzał śmiech przechodniów i były komentarze: "no, jak u Kargula i Pawlaka"
eda 10:31, 18 lut 2016

Hej Hana Pusiolek był domowy i ogrodowy jak to kot wykastrowany był a mimo to lubił spacery i był bardzo łowny wszystko łapał no i wiesz z wiatrówki strzelają gołębiarze no i wszystko wiadomo ....a dostał blisko domu na policje zgłosiliśmy ale co dalej nie wiem...

a z tym sznurkiem to dobre pewnie na początku i u nas tak będzie na razie zimno to i kot się nie rwie na podwórko ale już nie długo to potrwa

Wszystko dla dzieci ha ha trzeba kombinować Buziolki
eda 10:45, 18 lut 2016

A dziś no nie wczoraj wieczorem śniegowanie przyszło i to mocne a jak u Was ? bo u mnie tak ooo

eda 11:30, 18 lut 2016

a ja ja się nie poddaje stawiam na wiosnę !1!

eda 11:33, 18 lut 2016

i wiosna za oknem w białej oprawie...

eda 11:35, 18 lut 2016

c.d

hanka_andrus 11:36, 18 lut 2016

Hiacynty już, już za chwilę, tak jak i wiosna. Śniegu nie zazdroszczę, u mnie był ale się zmył!
Anda 11:41, 18 lut 2016

No juz, tut tuz i bedzie

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies