Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 20:23, 31 mar 2016

gobasia napisał(a)

FOTKI piękne takie energetyczne...a moje słońce też gdzieś się zapodziało

Basiu dzięki a słońce będzie chyba u wszystkich na weekend to się pocieszymy
eda 20:25, 31 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
Jak ja lubię Twoje widoki zawsze pachnąco; )

Dziękuję kochana cieszę siem bardzo Wiesz kobitko rozszyfrowałam twoje szafirki boskie będą
eda 20:28, 31 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Białe krokusy z niebieska podstawą też mam u siebie. A bratki muszę kupić, bo jakoś łyso w ogrodzie. Orliki moje w takim samym stanie.

Piękna wiosna u Ciebie. Pozdrawiam

Hanusia dziękuję wiesz wszędzie pełno bratków tęczowe kolory ale mi już starczy teraz są piękne później strasznie rosną do góry muszę pomyśleć co wsadzić do podłużnych donic żeby długo cieszyło ale to jeszcze czas myślę o czymś drobnym ....
eda 20:29, 31 mar 2016

Bogdzia napisał(a)
Też powinnam kupic bratki ale nie mam czasu by je posadzic bo robotą jestem zawalona.

Bogdziu nie zapracuj siem zwolnij bratki kup w weekend wsadzisz będzie kolorowo ciekawe kiedy prymule ruszą
Bogdzia 21:18, 31 mar 2016

eda napisał(a)

Bogdziu nie zapracuj siem zwolnij bratki kup w weekend wsadzisz będzie kolorowo ciekawe kiedy prymule ruszą

Weekend obydwa dni jestem poza domem , nic nie zrobię a prymule u mnie juz kwiatki mają . jeszcze nie tyle co zwykle ale juz je w ogrodzie widac ale mam odmianę bardzo wczesna.
Milka 21:30, 31 mar 2016

U ciebie deszczowo, a u mnie teraz straszna burza, grzmi i blyska, a leje!
Basilikum 22:11, 31 mar 2016

poogladalam pismo obrazkowe jak zwykle same pieknosci. U cienbie powinno czesciej padac, bo takie piekne fotki robisz z kropelkami

macham lapka
eda 23:01, 31 mar 2016

Bogdzia napisał(a)

Weekend obydwa dni jestem poza domem , nic nie zrobię a prymule u mnie juz kwiatki mają . jeszcze nie tyle co zwykle ale juz je w ogrodzie widac ale mam odmianę bardzo wczesna.

Oj to byle jak ale co robić jak tak jest nie ma rady będą jeszcze ładne dni przecież dopiero się wiosna rozkręca prymule też mam z tamtego roku żółta się rozwija fioletowa drobne kwiatki to już szaleje a reszta jeszcze śpi ciekawe co z nich będzie Miłego wieczorku
eda 23:03, 31 mar 2016

Milka napisał(a)
U ciebie deszczowo, a u mnie teraz straszna burza, grzmi i blyska, a leje!

Irenko dziś miałam słońce aż usta mi się spierzchły kilo kremu dałam teraz co Ty mówisz burza u Ciebie jejku oby nie za bardzo się rozszalała trzymaj się buziaki posyłam
eda 23:04, 31 mar 2016

Basilikum napisał(a)
poogladalam pismo obrazkowe jak zwykle same pieknosci. U cienbie powinno czesciej padac, bo takie piekne fotki robisz z kropelkami

macham lapka

oj dzięki Izabelko staram się hi hi fajnie że jesteś buziaki