Czyli jednak ciemiernikom o tej porze słoneczko potrzebne...u mnie teraz mają zero słońca...mam kłopot ze znalezieniem im miejsca. Tak mam drzewa posadzone, że w lecie pod nimi jest pełne słońce...to chyba też nie dobrze...
Co słychać? Już piąteczek! Miłego weekendu!
Miałaś jakieś zakupy robić, czy już jest co podziwiać? Czy dopiero latem jak kwiecie bujnie?
Kasiu chyba tak teraz by musiały rosnąć pod drzewem bez liści później by je chroniły w upały wiesz może przenieś je do donic widziałam u dziewczyn w donicach i dobrze rosną i postawisz gdzie chcesz
Irenko wydaje mi się że tak bo więdną na większym mocniejszym słońcu i wiesz przesadzać dobrze jest jednak teraz bo później jest za duże słońce i one sobie nie radzą palą się ...
oj tak Hanusia dzieje się co dzień coś nowego brama przeniesiona miejsce się zrobiło Lenka grajdołek już rozłożyła i nowe miejsce na palenisko dziś była kulminacja parówkowa i spalanie gałęzi przesadzanie następnej wejgeli ostatni gwizdek tamte już się zadomowiły w nowym miejscu i jest git ...obcinanie jeszcze uskuteczniam i mlecz wycinam wszędzie go pełno i takie tam dziś wietrzenie było i pranie cały ogród zawiesiłam co tam miałam śmiesznie jak na straganie było Fotki zrobiłam wszystko pięknie się wyłania z ziemi
Zakupów niet jeszcze na razie drobne bratki się rozsiały w donicach to niech rządzą hi hi