Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 21:06, 12 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
kwiaty wszystkie co do jednego, wyszlam pewnego ranka do ogrodu i nie mialam ani jednej rozy a wtedy mialam ich wiecej niz teraz

Tak tak Hanusia dobrze prawi coś je przyciągnęło możliwe że woń i kolców się nie bały ooo
eda 21:06, 12 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
Zapach je przyciągnął! Smakoszki! Ale moje tulipany jedzone widocznie jako nowalijka wiosną!

jasne coś nowego
eda 21:08, 12 kwi 2016

Milka napisał(a)

Net na forum kiepsko idzie...
Ładnie akebie pokazalas, moja tez ruszyla, ale dalam tam tyle pnacych, źe chyba biedna..
Czyźby tulipany slimory podjadały?
Edytko, dalam focie, tamaryszek slicznie ruszyl, dziekimraz jeszcze

Moja sama rosnie na kratce i na razie zadowolona
Tulipany Hanusi sarny poobgryzały były na śniadanku....
z tamaryszka cieszę się zerknę zaraz
eda 21:12, 12 kwi 2016

hanka_andrus napisał(a)
Tulipany zjedzone przez sarny!

Edytko, Twoje roślinki chyba dostają od Ciebie solidną porcję temperamentu!
Co to jednak znaczy 100 km w głąb kraju od morza. Ja musiałabym u siebie taki wysoki mur pobudować jak Anglicy mają w swoich ogrodach.

Hanusia tak myślisz? ha ha no może a czemu mur co by to dało a ochronę przed przybywającymi na śniadanie ...ja to ostatnio walczę z Pusiem wali gdzie popadnie warzywniak musiałam przykryć bo nie mogłam go złapać skubańca a na rabatkach to igliwie porozkładałam i na razie pomaga hiii
hanka_andrus 21:23, 12 kwi 2016

Edytko, mur jako zasłona od wiatrów, no i nagrzewając się oddaje jednak trochę ciepła roślinom. Cała Anglia taka wietrzna i mglista jak nasze Pomorze.

A Pusiołkowi trzeba założyć obróżkę jak wychodzi na zewnątrz, i prowadzić do jego ulubionej piaskownicy "za rogiem". Nie zazdroszczę trafienia na zakopany prezent!
eda 21:27, 12 kwi 2016

a ha o tym myślisz jasne ja jestem w środku miejscowości mur to dobra sprawa i ile prywatności ooo

A Pusiolek to cwaniaczek masz rację trzeba tak robić bo woła że chce wyjść choć kuweta w domu to i tak już tam nie robi jak tylko ciepło się zrobiło
Basilikum 21:35, 12 kwi 2016

Edytko one tak od gory tylko kwiaty hapnely, kolce im nie przeszkadzaly, rano same badyle sterczaly, zagryzly winogronem hihi.
eda 21:39, 12 kwi 2016

a to łakomczuchy
Tusiala 22:09, 12 kwi 2016

Co tu ja czytam... może sarenki też kolorków spragnione
violka171 09:13, 13 kwi 2016

Witam Edytko
dotarłam i do Ciebie-wczoraj nie było szans
obejzałam Twoje fotki sliczny ogródek a ile kwiatów wow
kolorowy zawrót głowy
pozdrawiam serdecznie