Hej hej dziewczynki obiad zrobiony był i już nie ma co zbierać , ogródek Lenkowy wstępnie jest tylko kwiatki sadzić !!!
Hanusia - słoneczko od Ciebie dotarło co prawda wiatr chłodnawy ale pogoda super dziś była Do przodu u mnie ? co ty mówisz widziałam u Ciebie tak samo wszystko się otwiera i kolorowi miłego wieczorku
Jolcia - zamiar był hi hi ale nie dało się jak od Hanusi słońce przyszło to już tylko sekator i nic więcej no i bergenia pocięta zaraz fotki wstawię
Ana - pigwowiec kwitnie no bałam się o niego bo późną jesienią przenosiłam i tak długo pąki miał jak zima się kończyła siekło połowę i to co zostało super się prezentuje ...nasionka znajdziesz na pewno
Irenka - następnym razem za wysoko jest i nie pomyślałam żeby go focić na różowym widziałam pączusie malutkie bo częściej przechodzę przyjrzę się obiecuję

Lencia miała w tamtym roku ale teraz musiałam przenieść bo będzie zmiana miejsca zabawowego i już czeka chce ścieżki i kwiatki na razie malutki a później zobaczymy
Basiu - ja najchętniej bym z ogrodu nie wychodziła wcale hi obiady nas do rzeczywistości przywołują Lenka mus ogródek mieć znów bo mamusi robi porządki teraz to delikatnie a za bąbla to o ho ho każdy kwiatek był zerwany później mówię Lenka poczekaj choć fotkę zrobię !!!
Izabelka - mam mam bardzo ładnie grabi i w ogóle pracowita jest lubi ogród a kwiatki różowe naj bardziej
ogródek Lenci miniony sezon
zaczątek teraz...ławeczka musi być na odpoczynek