Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Milka 15:08, 14 kwi 2016

Polowałam na białego tamaryszka i...fot brak
ale wiosnę twoją zaliczyłam, wonna ci ona A Lenusia musi mieć swój kawałeczek ogródka, fajnie, ze chce
gobasia 15:21, 14 kwi 2016

O jej ,wcale zapomniałam o obiedzie....tak się zapatrzyłam na ogrody.Lenka nie bawi się w ogrodniczkę ,a ty się tylko ciesz z tego
Basilikum 15:22, 14 kwi 2016

Bedziesz miala pomocnice z Lenki
u mnie obiad narazie w zamrazalniku
eda 20:28, 14 kwi 2016

Hej hej dziewczynki obiad zrobiony był i już nie ma co zbierać , ogródek Lenkowy wstępnie jest tylko kwiatki sadzić !!!

Hanusia - słoneczko od Ciebie dotarło co prawda wiatr chłodnawy ale pogoda super dziś była Do przodu u mnie ? co ty mówisz widziałam u Ciebie tak samo wszystko się otwiera i kolorowi miłego wieczorku

Jolcia - zamiar był hi hi ale nie dało się jak od Hanusi słońce przyszło to już tylko sekator i nic więcej no i bergenia pocięta zaraz fotki wstawię

Ana - pigwowiec kwitnie no bałam się o niego bo późną jesienią przenosiłam i tak długo pąki miał jak zima się kończyła siekło połowę i to co zostało super się prezentuje ...nasionka znajdziesz na pewno

Irenka - następnym razem za wysoko jest i nie pomyślałam żeby go focić na różowym widziałam pączusie malutkie bo częściej przechodzę przyjrzę się obiecuję
Lencia miała w tamtym roku ale teraz musiałam przenieść bo będzie zmiana miejsca zabawowego i już czeka chce ścieżki i kwiatki na razie malutki a później zobaczymy

Basiu - ja najchętniej bym z ogrodu nie wychodziła wcale hi obiady nas do rzeczywistości przywołują Lenka mus ogródek mieć znów bo mamusi robi porządki teraz to delikatnie a za bąbla to o ho ho każdy kwiatek był zerwany później mówię Lenka poczekaj choć fotkę zrobię !!!

Izabelka - mam mam bardzo ładnie grabi i w ogóle pracowita jest lubi ogród a kwiatki różowe naj bardziej

ogródek Lenci miniony sezon

zaczątek teraz...ławeczka musi być na odpoczynek

Kasiek 20:49, 14 kwi 2016

Ucaluj nasza Stokroteczke od nas, piekny ogrodeczek bedzie miala
eda 20:56, 14 kwi 2016

całuski odebrane ciociu
Kasiek 21:47, 14 kwi 2016

Fajnie Edytko ze Lenusia lubi ogrodek i prace w nim, teraz to zabawa a kiedys ...moze...bedzie z niej Ogrodniczka jak sie patrzy Bedzie pielegnowac i chronic to, co zazela jej mama...
p.s uprasza sie o fotki nooo
violka171 22:02, 14 kwi 2016

fiu fiu praca wre
eda 14:33, 15 kwi 2016

Kasiek napisał(a)
Fajnie Edytko ze Lenusia lubi ogrodek i prace w nim, teraz to zabawa a kiedys ...moze...bedzie z niej Ogrodniczka jak sie patrzy Bedzie pielegnowac i chronic to, co zazela jej mama...
p.s uprasza sie o fotki nooo

Też tak myślę ...mama o lasce kijaszkiem będzie grządki pokazywać córciu nie tak...inaczej kcemmmm....a ona ja tu teraz rządzę !!! hiiii
eda 14:34, 15 kwi 2016

violka171 napisał(a)
fiu fiu praca wre

taaa lubimy to buziaki