Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

hanka_andrus 07:20, 02 sie 2016

Edytko, czekam na moment, kiedy już będziesz wolniejsza! Ale to chyba za miesiąc?
Buziam.
Basilikum 08:43, 02 sie 2016

ja tez macham lapka zapracowanej Edytce i slonko posylam
roma2 22:01, 03 sie 2016

Słonka od Izy Ci trochę podbieram. Ale tylko troszkę. W zamian ślę buziaki, ale bez zdjęcia mojej wysyłajacej buziaki japy. Masz wyobraźnię, to zobaczysz!
eda 17:15, 05 sie 2016

Witajcie kochane byłam zrobić parę mokrych fotek zrobić teraz u was pobiegam i zaraz odpowiem zaraz wracammmm

Anda 17:24, 05 sie 2016

Edziu, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
eda 17:36, 05 sie 2016

Anda jestem zdeczko zarobiona ale co tam pisać jestem teraz i biegam nadrabiam zaraz będę u Ciebie po patrzeć co słychać
eda 17:43, 05 sie 2016

anabuko1 napisał(a)
Śliczne róze.
A za aksamitką, co to jest takiego ładnego, rózowatego???

Ana róże się kłaniają
za aksamitką szałwia trójbarwna jest w trzech kolorach ale osobno grupkami kwitnie biała różowa i fiolet w tym sezonie widzę że trochę białej ale przewaga różu

eda 17:48, 05 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Nie wiem kompletnie o co biega z tymi budlejami..w każdym razie w Anglii widziałam rosnace..hmmm..jak chwast..na pewno be zadenj wielkij tam..pielęgnacji...wieeelkie ... aaaa....

A widziałyście już te karłowe budleje ?? są cuudo..takie zwarte

http://www.futuregardens.pl/budleja-karlowa-blue-chip-buddleja.html

Elcia -gierczusia tak masz rację pewnie tak jest muszę teraz zaryzykować i nie ciąć zobaczymy jak się zachowają dzięki bardzo za linka śliczne malusie mam taka białą ma nie rosnąć szybko jak tamte zobaczymy właśnie zebrała się do kwitnienia

eda 17:51, 05 sie 2016

Milka napisał(a)

Piękności, u ciebie ich dużo
już po remoncie???
Melduję, że tamaryszek miał pierwsze cięcie w kulkę, buziolki

Dzięki dzięki kochana staramy się ja i roślinki teraz pora angielska tylko herbatka z prądem ratuje hiii remontowo to jeszcze w lesie ale zawsze do przodu
Tamaryszek pewnie zadowolony po cięciu bo teraz to miałby mokre rękawy jak djabli buziaki Irenko
eda 17:54, 05 sie 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
Sliczna ta róża to chyba okrywowa? Rozchodniki masz tez bardzo dorodne Pozdrawiam

Danusiu tak masz rację okrywowa teraz nie wygląda rewelacyjnie ale się trzyma deszcze dobijają ...rozchodniki dziękują stoją jak wojsko deszcz im służy
Buziolki i miłego