o to masz cichego wybawce i smakosza za razem
czyli Golteria lubi zacisze to jeszcze roboty full a ciepło ma być to może jakoś pójdzie u Ciebie Hanusia ja szalałam z przenosinami rozchodników traw i różami - tato mi pomagał wyobraź sobie żee kasztana miałam za siatka wycięto go a jak kopaliśmy na róże dołki to jeszcze korzenie były głęboko w ziemi takie zwapniałe..
U mnie korzenie po brzoskwini jeszcze siedzą spróchniałe i tylko w tym miejscu grzyby wyrastają. Niejadalne zresztą.
A po jałowcu już siedem lat nie mogę ruszyć, taki twardy grzmot na rabacie.
Wianek i bukiety śliczne, to co, że z kapusty! Bardzo mi się podobają, bardzo, bardzo!
tak warto kapustka dekoracyjna nawet i w domu wytrzymuje długo w doniczce A widoki zawsze cieszą liście dają czadu deszcz się trochę zatrzymał to słońce pięknie koloruje
haa chciałam być oryginalna i wiesz jaki uśmiech wywołałam warto było zaszaleć kapustowo no a kasztana głęboko zrąbali na zrębki chyba już 5 lat temu i jednak nie całkiem pocieszjące że już nie odbija
Hanusia ciesze się bardzo że podobają Ci się moje dekoracje choć mało staranne ...ale takie zwyczajne bez szaleństw naturalne cieszą mnie najbardziej
będę spadać jutro znów nowy tydzień i od nowa szykowanie i jeszcze bukiecik trzeba rano skręcić świętujemy Dzień Edukacji Narodowej buziaki wszystkim spokojnej nocy paaaaa