Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

AgataM 19:38, 01 mar 2018

Cudne tulipany i goździki.... Pięknie skomponowane krzewy i drzewa. Niesamowicie sielskie klimaty. Marzenie....
eda 19:39, 01 mar 2018

gobasia napisał(a)

Sliczny jest biały tamaryszek...oj chce się już ciepełka co?

Basiu tamaryszek macha oj tak już zieleni i koloru zapachu kwiatów się chce
eda 19:47, 01 mar 2018

Kasiek napisał(a)
Edytko, masz najladniejsze tamaryszki jakie kiedykolwiek widzialam Pieknie je tniesz, widac ze dbasz o nie, nie rosna jak takie wielkie wiszace miotly...A bialy? Cudo. Cudo nad cudami, pawie piora i bialy puch Edytko, bardzo lubie Twoj ogrod, za to, ze sie czlowiek w nim dobrze czuje, ze nie robisz nic pod publiczke..Ze jest taki prawdziwy i kolorowy Buziaki

Kasiulek zawstydzasz mnie...wiesz no ach tak samo wychodzi ciesze się bardzo że się podoba i to najlepsze co mówisz to dobrze się czuć i mieć co robić prawda? bo jak nie ma co to ja już nie wiem siedzenie i podziwianie póki co mi nie wystarcza ...haaa ooo jak szukam zajęcia w ogrodzie to od razu podziwiam Buziaki kochana Kasiu

a wiesz biały to ja się przy nim nachodziłam ...nie od razu takie miał kwitnienie ...chyba one są takie jak my kobietki i wino im starsze tym dojrzalsze tym lepsze !!!

eda 19:49, 01 mar 2018

AgataM napisał(a)
Cudne tulipany i goździki.... Pięknie skomponowane krzewy i drzewa. Niesamowicie sielskie klimaty. Marzenie....

hej Agatko ciesze się bardzo mi miło dziękuje kochana biegaj u mnie do woli ja do Ciebie też polecę podziwiać każdy ma coś ciekawego dla oka miłego buziaki lecą
Rumianka 15:13, 02 mar 2018

... iii podeślij mi śniegu bo masakra jakaś nima nic nic i nic u mnie nic białej kołderki mam nadzieje że coś się obudzi u mnie po ostatnich wojażach zimy...

Zajrzyj do mojego watku i śniegu bierz ile chcesz...taki mam gest, a co!
Kasiek 17:25, 04 mar 2018

Edytko, jednak pojechalam na targi roslin Zdjatka pozniej
Gardenarium 14:43, 06 mar 2018

eda napisał(a)
Kasiu !!!

To motto piękne, cieszę się, że są ludzie którzy zachwycają się zwykłym chwastem, czy liściem i potrafią znaleźć piękno wszędzie. Będą zawsze szczęśliwi, czego Ci życzę Edo Czasem wiadomo, coś pójdzie nie tak, człowiek się zawiedzie, czy ma jakiś smutek, ale to właśnie go ratuje w życiu.

Napisz co teraz u ciebie kwitnie? Masz śnieg?

Instagram Ogrodowiska
eda 20:48, 06 mar 2018

Rumianka napisał(a)
... iii podeślij mi śniegu bo masakra jakaś nima nic nic i nic u mnie nic białej kołderki mam nadzieje że coś się obudzi u mnie po ostatnich wojażach zimy...

Zajrzyj do mojego watku i śniegu bierz ile chcesz...taki mam gest, a co!

haaa Runianko bardzo bardzo dziękuję wiesz że jeszcze się przyda naprawdę bo mam to samo co było czyli wielki brak dzięki może doleci będę łapać buziaki
eda 20:49, 06 mar 2018

Kasiek napisał(a)
Edytko, jednak pojechalam na targi roslin Zdjatka pozniej

Kasiulek super w końcu dziś zobaczę te cudeńka
eda 21:03, 06 mar 2018

Gardenarium napisał(a)

To motto piękne, cieszę się, że są ludzie którzy zachwycają się zwykłym chwastem, czy liściem i potrafią znaleźć piękno wszędzie. Będą zawsze szczęśliwi, czego Ci życzę Edo Czasem wiadomo, coś pójdzie nie tak, człowiek się zawiedzie, czy ma jakiś smutek, ale to właśnie go ratuje w życiu.

Napisz co teraz u ciebie kwitnie? Masz śnieg?

Danusiu witaj bardzo dziękuję za miłe słowa one naprawdę bardzo wiele dla mnie znaczą... i bardzo się cieszę że przyciągamy się bo jesteśmy podobni i mamy w sercu piękno może skryte ...ale zawsze cieszę się że jestem u Ciebie...

a wiesz Danusiu u mnie masakra śniegu nadal nic ...trawa wygląda jakby stado albo parę stad koni mustangów przebiegło...ale to nic kwitną jeszcze ranniki przebiśniegi pod domem i widoczne są pąki akebii lekko ją okryłam wysoko jest i przy sznurkach na pranie ciężko było zobaczymy jak przetrwała jak nie pąki to choć liście będą...a co roku miała coraz więcej drobnych cudnie pachnących kwiatuszków...przybyła mi jeszcze jedna butka lęgowa zobaczymy co się zadzieje...
Teraz jest fajnie choć na noc pewnie mrozi ale w dzień cudne powietrze już nie tak suche i słońce cóż nam więcej trzeba czekamy na wiosnę Danusiu