Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

ewsyg 10:17, 07 sie 2013

Kasia, jak Cię wzięło na papajke to w niezłych cenach mają w sklepie Mayla. Po 8 zł. Taniej już chyba nie kupisz. Ja w tym roku koleżance u nich kupowałam i nieźle wyglądały. Z niecierpliwością czekam na papajkową rabatkę
Milka 10:31, 07 sie 2013

asc napisał(a)
Acha.. rozplenicy nie przycinaj!!!!!!!!!!!!! To sie nie nadaje do przycinania, tylko wiosna raz jakieś 10cm nad ziemią.. i tyle.... bo zmarnujesz.

o i ja nie wiedziałam tego!

Kasiu, piękne kolory pokazałaś, a ta twoja piórkówka mnie zachwyca, zwłaszcza, ze ja też chyba taką niższą potrzebuję
pozdrawiam
Kindzia 10:31, 07 sie 2013

anna_g napisał(a)

Słynne oj słynne ale jakie ładne, poradzisz sobie z nimi... najwyżej "przytniesz w kulkę" Fajne szczoteczki mają. Pozdrówka

Nawet nie wiesz jaka dumna z nich jestem Że już tak ładnie kwitną

Ich chyba nie można ciachać Aniu...zapytam...

Buziolek
Kindzia 10:35, 07 sie 2013

anna_g napisał(a)

Ale śliczne kwiatowe migawki! czy na ostatniej to godecja? taka ładna - u mnie marna, zdechnięta i żółta ale ja ją w donicy mam - nie wyrabia w tym upale.
Piekne lilie.
A w ogóle to jak to się robi takie "migawki" ? Ja też chcę tak !!! Kindzia mów jak to zrobiłaś pliiiisssss

Tak, godecja, długo się zbierała, u Irenki już kwitła, a u mnie w lesie była...zresztą ja ją PIKOWAŁAM !!!!

Program do obróbki zdjęć sobie ściągnij, ja mam chyba Photoshop...tu nie mam, to na 100% Ci nie powiem, czy to ten...ale na pewno w nim się da robić takie składanki
Działaj
Kindzia 10:40, 07 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Piękne te trawy ale jeszcze miejsca mają może z tym przesadzaniem poczekaj
Aco byś tam chciała żółtego byline czy trawkęa może to by ci pasowało

Na razie ich nie ruszam, może jeszcze w przyszłym roku dadzą radę.

Nie wiem jeszcze Bogusiu co tam posadzę, muszę rozrysować te rabatę, będzie do zastanowienia na zimę
Musi być coś co wyłazi na wiosnę i nie ma tego na zimę,... rozumiesz...śnieg z dachu
Mirka 10:40, 07 sie 2013

Hej pozdrówka z rana czyż by się na urlopiku było?:bujamy się tak beztrosko na bujaweczce
Kindzia 10:41, 07 sie 2013

asc napisał(a)

Twoje nie będą potfforami.. to odmiana z tych niskich Kwitnie wcześnie to raz.... nawet młode rozplenice maja długie liście..te z gatunku potfffór..
Jaka to odmiana??

To Hameln Aniu...taka jak Alinki...tylko, że moje tegoroczne, Alinki 3-letnie...
Kindzia 10:43, 07 sie 2013

asc napisał(a)
Acha.. rozplenicy nie przycinaj!!!!!!!!!!!!! To sie nie nadaje do przycinania, tylko wiosna raz jakieś 10cm nad ziemią.. i tyle.... bo zmarnujesz.

Tak mi się coś wydawało, że wiosną tylko...dzięki Aniu, nie muszę już szukać
Kindzia 10:45, 07 sie 2013

ewsyg napisał(a)
Kasia, jak Cię wzięło na papajke to w niezłych cenach mają w sklepie Mayla. Po 8 zł. Taniej już chyba nie kupisz. Ja w tym roku koleżance u nich kupowałam i nieźle wyglądały. Z niecierpliwością czekam na papajkową rabatkę

No wzięło mnie...to Twoja zasługa
Zaraz sobie popatrzę u nich, dzięki. W tym roku nie dam rady, tam co innego rośnie...przebudowa wiosną
Fajne sadzonki mają powiadasz? Zapiszę sklep
Kindzia 10:47, 07 sie 2013

irena_milek napisał(a)

o i ja nie wiedziałam tego!

Kasiu, piękne kolory pokazałaś, a ta twoja piórkówka mnie zachwyca, zwłaszcza, ze ja też chyba taką niższą potrzebuję
pozdrawiam

No właśnie, powinna Hameln na potfffora nie wyrosnąć...ale po tym co widziałam u Alinki sama nie wiem. Na razie rośnie i ją zostawię, póki się mieści, w przyszłym roku zobaczę

Buziol