Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Agnieszka_B 13:09, 25 sty 2014

Kominek bombowy ! Śliczny
Mój też daje, a ja zabieram się za malowanie pokoju- nbo jak przyjdzie wiosna to juz w domu palcem nie kiwnę !
pozdrawiam
malgorzata_s... 13:13, 25 sty 2014

Kasiula u mnie śniegu jeszcze mniej ale pruszy Z samochodzikiem klops bo chyba mniej wart niż naprawa Pewno ubezpieczenie nie wypłaci jak zwykle tyle ile trzeba Buziolki, ja też nogi grzeję przy kominku
Kindzia 13:37, 25 sty 2014

Urszulla napisał(a)
No ładnie Kasiu, u mnie tak samo
wczoraj wybyłam do koleżanki,
teraz 2 dni w domu i dupki nie ruszam

Ja mam ciąg imprezowy...tak się jakoś gromadnie w zimie porodzili...
Ja się muszę ruszyć, mamy psa córci, on bardzo lubi przyjeżdżać na wieś, swoboda i wolność
M teraz pracę w nocy odsypia, jak wstanie, to pójdziemy z nim na pola, niech się wyhasa.
Przyjdę, to się dalej grzać będę, jeszcze aroniówkę mam Gosiną
Kindzia 13:39, 25 sty 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Kominek bombowy ! Śliczny
Mój też daje, a ja zabieram się za malowanie pokoju- nbo jak przyjdzie wiosna to juz w domu palcem nie kiwnę !
pozdrawiam

Cieszę się, że Ci się podoba Bardzo go lubię i jest taki nietypowy na obecne czasy...

Malujesz? Uwielbiam zmiany w domu Muszę zobaczyć do Ciebie, kolor podpatrzeć

Wiosna...czekamy...już bliżej, niż dalej
Kindzia 13:41, 25 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiula u mnie śniegu jeszcze mniej ale pruszy Z samochodzikiem klops bo chyba mniej wart niż naprawa Pewno ubezpieczenie nie wypłaci jak zwykle tyle ile trzeba Buziolki, ja też nogi grzeję przy kominku

Jak orzekną szkodę całkowitą i wypłacą, to może jeszcze da się naprawić...czy nie warto?

Ja daleko od kominka siedzę, wiesz, u nas się nie da blisko
malgorzata_s... 13:47, 25 sty 2014

Kindzia napisał(a)

Jak orzekną szkodę całkowitą i wypłacą, to może jeszcze da się naprawić...czy nie warto?

Ja daleko od kominka siedzę, wiesz, u nas się nie da blisko

Chyba warto bo wiele w niego zainwestowaliśmy coby jeździł No a ten rocznik w cenniku wyceniony na 2700, co ja za tyle kupię ? Jak kolega rzeczoznawca policzył całkiem nowe elementy z srwisu z robocizną to wyszło 5700 jeśli chłodnica uszkodzona. Masakra.U znajomego mechanika z częściami ze szrotu to może jakoś się uda zmieścić w kwocie odszkodowania Ale to zależy ile naliczą, a oni nie są chętni do płacenia.
Kindzia 13:53, 25 sty 2014

Zwijam się na razie...trza się opatulić i z psem na pole pójść...potem dereniówka eMusia Gosi będzie jak w sam raz
Kindzia 13:55, 25 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Chyba warto bo wiele w niego zainwestowaliśmy coby jeździł No a ten rocznik w cenniku wyceniony na 2700, co ja za tyle kupię ? Jak kolega rzeczoznawca policzył całkiem nowe elementy z srwisu z robocizną to wyszło 5700 jeśli chłodnica uszkodzona. Masakra.U znajomego mechanika z częściami ze szrotu to może jakoś się uda zmieścić w kwocie odszkodowania Ale to zależy ile naliczą, a oni nie są chętni do płacenia.

No, tak. To warto go zrobić, wiesz co masz, przede wszystkim. Z serwisem to tylko nowe auto warto naprawiać i tak AC pokryje, potem już nie, ceny mają z kosmosu
malgorzata_s... 14:07, 25 sty 2014

Miłego spacerku
Madzenka 14:21, 25 sty 2014

Listę obecności podpisuję, jestem na bieżąco