Cześć Fotogeniczny ten kosmos, podoba mi się. Trudny w uprawie? Fajne masz miejsce do odpoczynku tak zielono wokół i uspokajająco oczy. Czy Twój płot jest betonowy, pomalowany na brązowo? Pozdrawiam i buziaki przesyłam.
CześćO kosmosie to jeszcze nic nie wiem Z tego co wyczytałam, to powinno się wykopywać bulwy na zimę i trzymać w suchym miejscu. Z nasionek nie wiem, czy się da. Mam go dopiero od niedawna i jeszcze nie wsadziłam Nooo, zielono to u mnie jestZa płotem i obok same łąki Płot mam betonowy, już 13 sezon. Malowany farbą kauczukową Dziś szukałam ławeczki na mój nowy kącik, ale nigdzie nie było Pozostanie mi allegro. Chociaż dziś kupiłam sobie koszyczki na cebulki...tak na pocieszenie, a i doniczkę
Tak własnie myślałam z tym płotem, że betonowy ale bardzo przypominający drewniany. Pierwszy betonowy, który mi się spodobał Bez cebulek ani rusz a w koszyczkach nornice nie zeżrą.
Z takich miejsc na widoku to ja po przekwitnięciu cebul przenoszę z tymi koszykami do miejsc niewidocznych i mi liście nie szpecą Tylko kto mi w tym roku to wszystko posadzi to ja nie wiem. Chyba przeprowadzę twarde negocjacje z dziećmi
Ten płot u nas dobrze się sprawdza Dzieci przechodziły sobie przez niego bez problemu Dziś chciałam kupić czosnki ozdobne, ale nie było Chyba będę zamawiać wysyłkowo A na dzieci to ja nie liczę, chociaż jak mnie nie było, to syn chwasty wyrywał