Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 10:24, 23 cze 2015

AlKa napisał(a)
Raj normalnie. Altanka dla ludzi, poidełko dla ptaszków, marzenie

Fajnie, że do mnie zajrzałaś W altance rzadziej siedzę, bo myszki chodzą po trejażu Poidełko jest licznie odwiedzane nawet przez sroki i synogarlice
Donia72 10:26, 23 cze 2015

atena35 napisał(a)

Hostowe bogactwo powala

Antosiu hosty mają już parę lat i dość mocno się rozrosły, przynajmniej chwasty nie rosną aż tak na tej rabacie
Donia72 10:26, 23 cze 2015

atena35 napisał(a)

Hostowe bogactwo powala

Antosiu hosty mają już parę lat i dość mocno się rozrosły, przynajmniej chwasty nie rosną aż tak na tej rabacie
Donia72 10:29, 23 cze 2015

Agcia napisał(a)
Jak tam na zakupach?? Udały się ??

Agatko, na zakupach wczoraj nie byłam Pół dnia spędziłam u fryzjera ( zachciało mi się koloru na głowie, wyszedł brązowy, a ja blondynka jestem), zdjęli mi kolor i nałożyli nowy, potem z córką do lekarza (ropna angina). I jak wróciłam to już nie chciało nam się jechać. Mamy zamiar dziś się przejechać, mam nadzieję, że tak będzie
Donia72 10:33, 23 cze 2015

jolka napisał(a)
Hej Donia Bardzo klimatyczny ten Twój ogródeczek, śliczne poidełko dla ptaszków, fajne miejsca do posiedzenia, no i widzę, że hosty pięknie Ci rosną.

Pozdrowienia zostawiam

Jolka, dziękuję Do posiedzenia mam trochę miejsc w ogrodzie Warto mieć w ogrodzie poidełko, można cały czas obserwować ptaszki i to się wcale nie nudzi
A hosty, faktycznie, dobrze u mnie rosną, mają już trochę lat
Donia72 10:35, 23 cze 2015

Warmia napisał(a)
Taka altanka to mi się marzy z hamaczkiem A hosty faktycznie cudniaste, a ile odmian Pięknie.

Marta, hamaczek-siedzisko też mam, ale wisi na czereśni Taki tradycyjny hamak też by się przydał Hosty jeszcze mam zamiar dokupować
Donia72 10:38, 23 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)
Przyszłam od Łukasza powiedzieć, że kocimiętka przeżyje nawet fryzjera na jeża Przycinaj w momencie jak zaczyna się wykładać.. zakwitnie drugi raz.. i wtedy nie trza ciąć tak krótko Szybciej się pozbiera na drugi raz.

Zajrzałam 3 stonki wstecz.. śliczne poidełko i fotki mazurków
Hosty masz cudowne

Kocimiętka ciachnięta, ale jakoś do mnie nie przemawia ta roślinka. Tutaj dziewczyny maja takie ładne, zwarte, a moja się pokłada, jakaś wybujała się zrobiła. Przydusiła mi dzwonki I za bardzo się rozrosła. Na razie dam jej szansę
W poidełku cały czas harcują ptaszki
Donia72 10:41, 23 cze 2015

polinka napisał(a)
Piękna kolekcja host. Jest na czym oko zawisić

Polinko, hosty już wieloletnie są. Mąż jak pracował na wyjeździe, to mi ich trochę przywiózł. Tam gdzie pracował, te liście były ścinane do bukietów. Jeszcze mam zamiar dokupić parę host na inną rabatkę
Donia72 10:44, 23 cze 2015

U mnie pochmurno, zimno, krety ryją Ech, nic się nie chce
Warmia 11:57, 23 cze 2015

Donia72 napisał(a)

Marta, hamaczek-siedzisko też mam, ale wisi na czereśni Taki tradycyjny hamak też by się przydał Hosty jeszcze mam zamiar dokupować

Oj ta Twoja czereśnia. Ja czereśnie pamiętam u mojej babci i wakacje spędzone właśnie na czereśni. A hamaczek pod to już luxus.