Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 18:20, 23 cze 2015

Byłam w szkółkach kupiłam trawę, pysznogłówkę, jeżówki i hortensje Jutro będę robić rewolucje na rabatach. Dziś podana jest trutka na krety i nie chcę już nic grzebać w ziemi.
Donia72 19:54, 23 cze 2015

Moje zakupy
pysznogłówka

jeżówki (nie wiem jaki kolor)

pennisetum vertigo

hortensja

Warmia 20:32, 23 cze 2015

Zakupy super Pysznogłówki nie znałam, ale poszukałam i fajna ta roślinka. Hortensję też kupiłam, ale Pink Diamond. Też muszę troszkę pozmieniać u siebie i niestety wyrzucić mój piękny łubin, bo mi go opuchlaki żrą z lubością. Łubin wygląda źle, więc wyleci, a robale dostaną chemią po dupsku. Oby pomogło.
ryska 20:37, 23 cze 2015

Tawułki co prawda nie kupiłaś ale za to masz inne cudowności.
Na tle ławeczki już się super prezentują
Donia72 20:54, 23 cze 2015

Warmia napisał(a)
Zakupy super Pysznogłówki nie znałam, ale poszukałam i fajna ta roślinka. Hortensję też kupiłam, ale Pink Diamond. Też muszę troszkę pozmieniać u siebie i niestety wyrzucić mój piękny łubin, bo mi go opuchlaki żrą z lubością. Łubin wygląda źle, więc wyleci, a robale dostaną chemią po dupsku. Oby pomogło.

Marta pysznogłówkę kupiłam w tamtym roku i nie mogę jej znaleźć nie pamiętam na jakiej rabacie ją wsadziłam. Hortensje mam i ogrodowe i bukietowe i drzewiaste. Ale takiej akurat nie miałam. U mnie opuchlaków nie widziałam, ale krety to chyba z całej wsi się do mnie wprowadziły. Nawet dziś śnił mi się kret, ale w kolorze białym Dziś trutka poszła w kopce....może to coś da
Donia72 20:56, 23 cze 2015

ryska napisał(a)
Tawułki co prawda nie kupiłaś ale za to masz inne cudowności.
Na tle ławeczki już się super prezentują

Ryśko trochę teraz żałuję, że ich nie kupiłam, były takie dorodne. A te nowe roślinki to jeszcze nie wiem gdzie posadzę, jutro będę kombinować
Warmia 21:02, 23 cze 2015

Hi, hi ja też dzisiaj nakupowałam, a teraz się głowię gdzie to posadzić. Czuję, że znowu będę się nosić z doniczkami po ogrodzie
Donia72 21:04, 23 cze 2015

Warmia napisał(a)
Hi, hi ja też dzisiaj nakupowałam, a teraz się głowię gdzie to posadzić. Czuję, że znowu będę się nosić z doniczkami po ogrodzie

Ja właśnie tak mam
Donia72 21:11, 23 cze 2015

Joasiu, czy to jest abraham? Ładnie pachnie

JoannA 21:23, 23 cze 2015

To nie jest Abraham, ale też ładna Doniu.
Masz zdjęcie tej róży z całkowicie rozwiniętym pąkiem. Chciałam zobaczyc układ płatków.