Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013

Święto Róż w ogrodzie nie tylko bukszpanowym - czerwiec 2013

Tamaryszek 23:37, 22 cze 2013

Żałuję, że nie mogłam uczestniczyć w spotkaniu...Z przyjemnością obejrzałam relację. Pozdrawiam wszystkich !
monteverde 23:38, 22 cze 2013

Dziękuję Danusi i Witkowi za kolejne przemiłe spotkanie, za udostępnienie swego domu i ogrodu dla nas odwiedzających, jestem bardzo szczęśliwa, że kolejny raz mogłam zobaczyć się ze wszystkimi życzliwymi, serdecznymi forumowiczami dziękuję Wiesi, Kasi, Anuli, Gabrysi i Jarkowi za udostępnienie swoich ogrodów, serdecznie wszystkich pozdrawiam będę tęskniła do następnego spotkania
Anita1978 23:38, 22 cze 2013

Kolory cudne, a zapachy mogę sobie wyobrazić, ech...
Margarete 23:45, 22 cze 2013

I ja dotarłam jakiś czas temu szczęśliwie do domu, naładowana pozytwną energią od tylu życzliwych osób i pełna wrażeń po wizycie w cudownych ogrodach.

Dzięki wielkie Danusi i Witkowi- cudownym gospodarzom za zaproszenie nas i zorganizowanie wspaniałego spotkania.
Dzięki Anuli i GabiK z mężem oraz Wiesi i Kasi za mozliwość odwiedzenia również i ich cudnych ogrodów.
Dzięki wszyskim forumowiczom których miałam okazje spotkać dzis, za ciepło i otwartość z jaką nawiązywali kontakty, dyskutowali o roslinach, wreszcie radowali się ze wspónego spotkania. Wspominalismy ciepło nieobecnych, znanych i nieznanych. Duchem byliście z nami
Dziękuę bardzo moim towarzyszkom podróży z grupy łódzkiej : Bogdzi i Anitce za wspólnie spędzony czas.
Wszystkim ogólnie wielkie D Z I Ę K U J Ę !!!

p.s.Swoje fotki wgram jutro, dzis padam ze zmęczenia a komputer odmawia wspólpracy.
Konstancja30 23:45, 22 cze 2013

Święto Róż ... słoneczna sobota ... dzień pełen wrażeń ... i dzień, który zapamiętamy ja i Adaś jako jeden z najpiękniejszych ... i nie tylko dlatego, że mieliśmy możliwość zobaczyć róże i nie tylko w kilku ogrodach i to w ich najlepszym czasie ...

mieliśmy wielkie szczęście i zaszczyt pobyć tego dnia wśród fantastycznych ... pogodnych i przemiłych ludzi ... a to wielki dar od życia ...

Danusiu dziękuję ja i Adamo za to, że któregoś dnia powstało "ogrodowisko" ... za to, ze jesteście Ty i Witek ... za to, że zmieniając małe kawałeczki ziemskich areałów w piękne zakątki układacie niczym puzzle tę wyższą formę naszego istnienia ... i za to, że łączycie ludzi ...

tyle ludzi połączonych pasją ... tyle uśmiechów ... tyle życzliwości i radości ... tyle endorfin i buziaków ile dziś zostało popełnione !!! ... to Wasza wielka zasługa i myślę, że wielki sukces Wasz i nas wszystkich, ze sobie w tym i z tym bonusem od zycia jesteśmy ...

Dana ... Witek bardzo dziękuję ... Adamo też ...

dziękuję też pogodnym i fantastycznym ogrodowiczanom za wspaniały dzień ...

dziekuję Przemko za to, że nas dowiózł bezpiecznie i Dziewczynom Asi i Kasi za podróż z uśmiechem ...

dziekuję Anulce ... Anula oddałaś rabatom i ogrodowi swą subtelność ... i odrobinę szaleństwa ... i czułam się tam taaka "zaopiekowana" ...

dziękuję Kasi bo w ogrodzie z banią był też domek na drzewie ... chcieliście kiedyś mieć taką samotnię ? ... bo ja chciałam ... to sobie zobaczyłam ...

dziękuję Kasi - Greglis bo na ulicy Pąsowej Róży wpadłam niczym Alicja w zaczarowany świat koloru ... zapachu ... i magii ...
Kasiu za Tobą trafiłam na ogrodowisko i chyba za to powinnam Ci podziękować osobno ... ...

zdjęcia dołączę później ... musiałam podziękować ...

Joaska 23:46, 22 cze 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Jestem w domu. A może bardziej powinnam rozpocząć - jestem szczęśliwa
Dziękuję Danusi, Anuli, Kasi i Wiesi oraz Gabikowi za możliwość podziwiania Waszych pięknych ogrodów, dziękuję Magdzie Hafti i jej mamie, że zapewniły bezpieczny transport, Ani Monte za namówienie na wyjazd, a Megi za świetne towarzystwo do podróży, zwiedzania i pogadania (za roślinkę Ci oczywiście nie dziękuję) i Wam wszystkim za możliwość choć kilkuminutowego spotkania i porozmawiania.
Zdjęcia mam, ale sił już raczej nie, więc wszystko już jutro.

Ewelinko szkoda że Cie nie poznałam za dużo osób było ale następnym razem bedę baczniej wypatrywać identyfikatorów.
Anita1978 23:49, 22 cze 2013

A ja nie widziałam Kwiatu Holandii a podobno był??? A ja tak lubię z nią rozmawiać wirtualnie w jej pięknym ogrodzie...
Milka 00:01, 23 cze 2013

Bogda napisał(a)
cudne spotkanie, ale ja nikogo nie rozpoznaję

Bociek mnie zaskoczyła

nawet Danusi?
Milka 00:02, 23 cze 2013

Sebek napisał(a)

A wiesz, że mnie też ? Zwłaszcza koszulką

była The Best
Megi 00:07, 23 cze 2013

U Danusi powitał mnie taki piękny widok, a potem już było tylko lepiej i lepiej i lepiej