Ochhhhh, co to byla za dzien. Cudownie cieply, sloneczny i nieprawdopodobnie radosny.
Danusiu, Witku, dzieki serdeczne, ze otworzyliscie przed nami swoje serca, swoj ogrod i dom, ze jestescie tacy serdeczni, otwarci i przyjazni, za to, ze stworzyliscie Ogrodowisko, za to, ze jestescie

Danusiu, podziwiam Cie, mimo koszmarnego zmeczenia goscilas nas, cierpliwie odpowiadalas na pytania i zajmowalas nami. Jestes niezmordowana
Ogrod Danusi jest BOSKI, zaciszny, dajacy wytchnienie, zjawiskowy. To jest majstersztyk. Bombonierka. Kazdy detal wysmakowany, roslinka zadbana i wypieszczone. Widac w nim ciezka prace i wielkie serce i szacunek dla natury

Ogromnie sie ciesze, ze mialam okazje zobaczyc ten raj na ziemi
Anulka, wielkie buziaki i podziekowanie za zaproszenie, za krolewskie przyjecie, stworzenie tak radosnej atmosfery, za przepyszna kawke i za Twoj niepowtarzalny usmiech. Masz pieknie, zadne zdjecia nie oddadza uroku Twoich roz, traweczek, tarasow, lustra, poidelka dla ptakow

A futro jest fantastyczne, ja go jeszcze wymiziam
Wiesiu, Jestes wspaniala, uwielbiam Twoja szczerosc i bezkompormisowosc. Urzeklas mnie tak nieprawdopodobnie zdrowym podejsciem do zycia. Kasiu, dzieki za usmiech i otwartosc

I obu za otwarcie swojej bramy i zaproszenie. Macie niesamowity klimat w ogrodzie, zakatek wypoczynkowy mnie urzekl, podjazd wspanialy i kacik dla dzieci super.
Ogrodowiczanie, jestescie NIESAMOWICI. Nigdzie na swiecie nie ma tak zgranej grupy pogodnych i pozytywnie zakreconych ludzi. Dzieki, ze moglam byc z Wami. Tworzycie nieprawdopodobnie radosna atmosfere
Jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim!!! Zaluje, ze nie ze wszystkimi mialam okazje sie wysciskac i porozmawiac, ale tyle sie dzialo, a czas tez mnie ograniczal

Z Wami zreszta tak trudno sie rozstac
A teraz kilka fotek