pogrzebałam w folderach i znalazłam pare fotek jak to wyglądało na początku po wyplewieniu, piasek i pustka.
kiedyś : teraz miejsce przygotowywane pod oczko ten sam róg ogrodu ten sam skalniaczek co na 1 zdjęciu drugi kąt teraz następnie kiedyś : nawet pies załamany że tyle pracy pomału zmiany teraz: Kiedy zaczynaliśmy wszystko wyglądało na martwe to samo miejsce : kiedyś smutny ogród: treaz :
szczerze Wam powiem że sama jestem zdziwiona że mi się udało przezimowac kwiaty bo nie mam zbyt wiele pojęcia jeszcze o kwiatach że tak powiem uczymy się na błędach. A begonia to też zasługa nawozów po nich zawsze ma ładniejsze kwiaty
Jak widzę, tez masz serię przed i po, i od razu widać, że pracujecie, by ogród byl ciekawy i kolorowy.
Tworzysz miłe zakątki, dodajesz takie fajne akcenty, które zmieniają klimat ogrodu na Wasz własny. Ja bardzo to lubię, bo same rośliny to bardzo ważne, ale te dodatki - tu lampa, tu domek dla sikorki (w dodatku taki specjalny!) - to tworzy klimat jedyny w swoim rodzaju.
Będę wracać i zapraszam do mnie.