Dodany 10:48, 20 maj 2013
hej Wilce zostawiam w koszyczku, pięknie rosną i w zeszłym roku oplotły mi całe drzewko trzeba tylko pilnować żeby ziemia była wilgotna w koszyku czy doniczce a taki pomysł wyszedł z tego ze miałam całe mnóstwo nasion wilce pięknie obdarowują nasionami
Dodany 12:45, 20 maj 2013
dziś strasznie pochmurny dzień. Zapowiada się na deszcz. Jedynie zawilec promienieje radością Fuksja wyjątkowo duże kwiatki w tym roku Orliki w tym roku zakwitły młode goryczki zawiązują pąki kwiatowe a na koniec prawdopodobnie pajęcznica puściła pąki
Witaj Dario
Śliczny masz ogród i czekam na więcej zdjęć, będę pilnie śledzić wasze poczynania
Urzekły mnie Twoje tulipany zwłaszcza te pełne , sporą i śliczną masz kolekcje lilii. A króliczek cudny. Glicynia do pozazdroszczenia moja nie chce rosnąć.
Dodany 10:53, 22 maj 2013
dziś dalej pochmurno... przejście po ogrodzie i nowe odkrycia chcieliśmy z narzeczonym mieć coś od samego początku i w zeszłym roku posadziliśmy łubin wieloletni z nasion zamiast z sadzonki i proszę jest kwiatek Lilie dalej rosną mają juz pąki kwiatowe nie mogę się doczekać mamy też mieszkańców w ogrodzie rodzina sikorek wprowadziła się zanim zdążyłam wymienić resztę siatki teraz poczekamy aż opuszczą domek żeby ich nie wystraszyć