Madżen, ja siedzę w tych inspiracjach od dobrej godziny i oczu oderwać nie mogę! Jesteś przekochana, że pomyślałaś o mnie i wysłałaś te inspiracje jestem oczarowana po raz kolejny bielą i wszystkie inne kolory będą musiały być dozowane w minimalnych ilościach, żeby tego białego piękna nie zakłócić zbieram wszystko co białe, będę robiła białą piergolę tzn. eM złota rączka będzie robił, a na pergoli będzie zielony winogron, a pod pergolą biała róża parkowa. Szukam odmiany I przy wejściu będzie też ta róża i bukszpany i białe horetnsje i białe budleje Koloru będzie niewiele, aż mnie zemdli i wprowadzę kontrasty.... ale na razie mdłości nie mam .. a małża zarażam....wirusiskiem białym
Czytam o ogrodzie w Anglii w Sissinghurst stworzonym przez Vitę Sackville-West, najpiękniejszy biały ogród.. trzeba by mi pałacu i założeń pałacowych.. ale to nie w tym wcieleniu...
Tak myślałam, ze to tylko pobożne zyczenia z tym deszczem.. ku uciesze gawiedzi ...
A czemu Ty masz doła????? .... pelaśki piękne, inne takie czarnookie piękne, pomidożarnia pęka w szwach... a dół z czego?... ja Cię chętnie wszystkiego nauczę, ale czy myślisz, że ta wiedza warta jest zachodu?
Madżenka, jeszcze jedno cięcie bukszpanów mówisz? Do kiedy najpóźniej?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Nie wiem czy to samo mi się wkleiło co dla Eve bo nie jestem przy moim kompie..
Najpóżniej strzyżenie do połowy sierpnia.... Jak każde Cięcie, wszystkiego..