anax
14:01, 05 lip 2013
Witam, po długiej przerwie
. Wyjeżdżając na wakacje nie sądziłam , ze po powrocie przyjdzie mi się zmagać z gradem, wichurami i zalaniem ogródka, na domiar złego ,po jednej z burz, zaginęłam moja ukochana kotka
Najgorsza w tym wszystkim jest niewiedza co się stało.....
Ogród wyglądał katastrofalnie , poniszczone liście przez grad, podtopienia spowodowały ,że rośliny nie są w najlepszej formie, ,a buk i klon palmowy gubią liście. Poniszczone zostały kwiatostany liliowców, pąki róż dosłownie zasychały przed rozwinięciem. Na szczęście powoli rośliny dochodzą do siebie i ja też
Jak pewnie wiecie na poprawę nastroju najlepszy jest shopping i ja właśnie postanowiłam ratować swój podupadający nastrój.
Rozpoczęłam budowę ciurkadełka i naprawdę ciurka
teraz zostały nasadzenia i finito.
Zaraz po tym rozpoczynamy totalną rewolucję przegródka....... Jest więc szał
Jak mówi klasyk gatunku SHOW MUST GO ON
poniżej kilka "ogrodowych " widoków z Toskanii mojego drugiego miejsca na ziemi.

Ogród wyglądał katastrofalnie , poniszczone liście przez grad, podtopienia spowodowały ,że rośliny nie są w najlepszej formie, ,a buk i klon palmowy gubią liście. Poniszczone zostały kwiatostany liliowców, pąki róż dosłownie zasychały przed rozwinięciem. Na szczęście powoli rośliny dochodzą do siebie i ja też

Jak pewnie wiecie na poprawę nastroju najlepszy jest shopping i ja właśnie postanowiłam ratować swój podupadający nastrój.
Rozpoczęłam budowę ciurkadełka i naprawdę ciurka

Zaraz po tym rozpoczynamy totalną rewolucję przegródka....... Jest więc szał

poniżej kilka "ogrodowych " widoków z Toskanii mojego drugiego miejsca na ziemi.