Aniu żurawke Lipstick znam, ale nie miałe z nią jeszcze doczynienia, widziałem tylko na żywo jak kwitnie Cieszy mnie, że moje kwiaty się podobają i że nadrabiasz wątek, czytać nie trzeba
Pozdrawiam.
Mam coraz większe przeczucie, że ten rok będzie dobry Dzisiaj wszytsko się udało i koniec nauki na jak najdłużej, tylko dokończyć prace i obronić się pozostało
Jak się ciesze, że się udało zostawiam jeden z ulubionych 'pociesznych' kawałków
Pocieszam sie, ze sporo nowym kupiłam w 2013 Głównie pająki.. też z tych amerykańskich odmian.... i już doczekać sie nie mogę efektu. Ceny były przystępne.. jak będą dobre odmiany to Ci dam linka.. kobieta sprzedaje tylko swoje nadwyżki, a sprowadza z ameryki..
Witaj Łukasz doczytałam u Marzenki , że na wiosnę sadzisz graby masz juz plan jak je posadzić, tzn w jednym czy dwóch rzędach? Bo ja też mam taki zamiar ale oczywiście wysłuchałam rad mądrych głów i nadal nie potrafię zdecydować choć jestem coraz bliżej podjęcia decyzji ) i tak to u mnie jest ze wszystkim , a potem i tak robię korekty Pozdrawiam!
Witaj Łukasz - moje spostrzeżenie co do Fire cheff takie same, kolor ładny, rośnie w słońcu, kupiłam wiosną są ładne zdrowe, ale słaby przyrost. Zobaczę wiosną, nakryłam gałązkami świerku
Nadrabiam przeglądanie stronLilie, żurawki masz obłędne, Do tej pory nie podchodziłam z sercem do lilii, jesienią posadziłam kilka. Wszyscy myślimy o Twoich zaliczeniach.Pozdrawiam.
Super, że wszystko zaliczyłes!!! Jak będziesz sadził graby dja koniecznie znać gdzie i za ile kupujesz. Gdybyś widział duże drzewa w dobrej cenie to daj znać