Danusiu Ja dzielę najczęściej od końca sierpnia do połowy września i na początku kwietnia jak ruszają(tu wiadomo, że uzależnione od zimy).
Za jakiś czas w sumie będziesz mogła też sobie pobierać krótkopędy do ukorzeniania na przyszłość, chyba zrobię zdjęcia z dzielenia takich żurawek bo jak zacznę opisywać to z mojego bełkotu trudno będzie coś zrozumieć
Aniu kto wie, przynajmniej zawsze mam jakąś alternatywę do wyuczonego zawodu
Z zakątku z czosnkami jestem bardzo zadowolony, w ogóle z całej tej rabaty, która została przerobiona praktycznie tylko z powodu bukszpanów, które miałem

Na aprociach w ogóle się ni znam, kupiłem bo ładna była
Ludwiko chrześniak był wyszkolony na wąchanie kwiatków

ale teraz lubi postawić na swoim i akurat w momencie próby wymuszenia czegoś czego nie mógł dostać napatoczył się czosnek idealnie na linii jego wzroku. Czmych do łapki i po kwiatku
Karolino u mnie mogę podlewać wodą miejską, która niestety też jest twarda i wodą ze studni. Woda miejska przechodzi przez jeden filtr siatkowy, który wychwytuje drobnice, a woda ze studni ma przed pompą jeszcze jeden filtr do wyłapania piasku.
Chciałem zamontować konkretny filtr i na twardą wodę i inne związki, ale cena mnie przeraziła, więc mam tylko takie jak opisałem

Nie wiem czy widziałaś u Bogdzi, ale mogę przywieźć na sobotę coś z Bylinowego jak ktoś będzie chciał