Nie lubię ich ciąć do wazonów ale dla koleżanki na imieniny zrobiłam wyjątek
Mozart zdominował resztę na kratce są jeszcz Nev Dawn,White Nev Dawn,Vainchenblau,Eden Rose,i niższe białe .Ale to Mozart gra 1 skrzypce w tym zespole
Helena Semiplena poszybowała w górę po gałęziach śliwki.Tak jak chciałam
Nev Dawn przeszedł na drugą stronę kratki
z lewej...moje luki w pamięci ale sobie przypomnę
Ja mam tylko Nev Dawn i w tym roku kwitnie ładnie ,po raz pierwszyZ pnących mam jeszcze White Nev Dawn i to wszystko.Nie miałam "ciśnienia " na pnące.
Przepraszam,że tak póżno odpisuję ale mało bywam w ogrodzie i na Forum
Marzenka,to lato dla mnie stracone- róże kwitną nawet ładnie,przekwitają a ja nie mam siły się cieszyć i robić zdjęcia.Sporo przekwitło nawet nie wiem kiedy ale...purpurowych mam co raz mniej.Rose de Resch rok temu padł,Generał Stefanik przekwitł zdjęć nie zrobiłam,Baron Girod d,Ain nie widziałam żeby kwił, ale to moja wina bo wiosną nie dopilnowałam.Tuscany przekwitł zdjęć nie ma.
U mnie teraz więcej cienia bo drzewa urosły i nie są już skąpane cały dzień w słońcu i myślę,że za rok będzie już tak jak miało być.
Przykro mi,że nie pomogłam
Michalinko bukiet taki romantyczny,cieplutki a ten las róż niebywały.Życzę ci bardzo ,bardzo aby zdrowie się poprawiło.Wiem jak zasmuca ta niemoc niezależna od nas kiedy umysł tak wiele by chciał zrobić ,dlatego współczuje ale nie martw się był czas ,że i ja miałam dłuższą przerwę ...ogród poczeka i znowu będzie jak dawniej a nawet jeszcze piękniej.!Ale pokazuj swoje piękności bo warte tego.