Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

izabela75 21:34, 24 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

marzenka a jak Twój klon po zimie ja czekam na liście u mojej

ja też mam tego klona, to już drugi , pierwszy mi padł praktycznie w ciągu tygodnia chyba z tęsknoty bo akurat byliśmy na urlopie.A teb drugi to też rośnie jakby chciał a nie mógł....
ewakatowice 21:35, 24 mar 2014

izabela75 napisał(a)

ja też mam tego klona, to już drugi , pierwszy mi padł praktycznie w ciągu tygodnia chyba z tęsknoty bo akurat byliśmy na urlopie.A teb drugi to też rośnie jakby chciał a nie mógł....

a jakiego masz i czy ma już liście???

izabela75 07:46, 25 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

a jakiego masz i czy ma już liście???

mam klona japońskiego z czerwonymi listkami, niestety jeszcze taki jakiś niewydażony . Nie ma jeszcze buszu liści, niby jakieś tam zawiązki ma. Czekam aż się zdecyduje
izabela75 11:03, 25 mar 2014

Rabata poszerzona, bukszpaniki przesadzone- pogrupowane w szachownicę i teraz tylko zostało szukanie traw idealnych. W piątek albo w sobotę wyruszam!!!!!

Słabo widać bo cienie padają, zrobię może po południu drugie.....

Magda70 11:09, 25 mar 2014

Ty jednak jestes szybka dziewczyna
Zdecydowanie lepiej teraz to wygląda...
izabela75 11:14, 25 mar 2014

Magda70 napisał(a)
Ty jednak jestes szybka dziewczyna
Zdecydowanie lepiej teraz to wygląda...

spać dziś przez to nie mogłam, i wydaje mi się że faktycznie lepiej teraz jest, dzięki Tobie
Magda70 11:23, 25 mar 2014

Ha ha...czyli nocka nieprzespana!
rere79 11:27, 25 mar 2014

Iza, bardzo dobry pomysł z tą obwódką w kosteczkę. Tak, jesteś bardzo szybka w działaniach

Mam pytanie o ten zbiornik wody przy tarasie. Jak on jest zrobiony, z czego i czy ma jakiś odpływ?
izabela75 11:31, 25 mar 2014

rere79 napisał(a)
Iza, bardzo dobry pomysł z tą obwódką w kosteczkę. Tak, jesteś bardzo szybka w działaniach

Mam pytanie o ten zbiornik wody przy tarasie. Jak on jest zrobiony, z czego i czy ma jakiś odpływ?

odpływu żadnego nie ma, jest bardzo płytki w jednym miejscu mamy wkopany większy kubeł na głebokość ok 70 cm tak aby rybki mogły sobie tam zimować.I o ile pamiętam to szkielet zrobiony z krawężników obklejony folią a na wierzchu wyłożone płytami granitowymi.
izabela75 11:32, 25 mar 2014

Magda70 napisał(a)
Ha ha...czyli nocka nieprzespana!

nooo aż tak to nieeee, muszę się wysypiać co by mieć siłę do roboty.Wszystko muszę robić szybko jak mego gaduły M nie ma w domu.I tak se go biorę z zaskoczenia buahahahaha