Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam również. Nie ma Cię ostatnio ale rozumiem przygotowania do komunii idą pełną parą. Ja tez mam komuniè 11.05. Także podróż do Polski na krótki urlop nieunikniony. Fajnie , już planuje co fajnego se sprawie do ogrodu. Planuję przepuścić atak na naszą pobliską szkółkę i nabyć kilka miniaturowych iglaczków szczepionych . Na takie maleństwa mam jeszcze trochę miejsca.
komunia w dniu jutrzejszym. Proboszcz pomimo prośby nie chciał zmienić terminu (raz,ze kwiecień mamy, dwa Wyniszenie Jana Pawła II na ołtarz...).Siostrunia nawet w tej sprawie interweniowała w samej Kurii ale
narobiła jedynie szumu... I bez echa ...maja to w d...pie, ech. System.
związku z tym, że pogoda zmienna to musiałam wariant 1,2,3...6...przygotowac..
Wiem coś o tym poronionym systemie, z kolei tutaj Komunia święta wogóle nie specjalnie jest przygotowywana. Syn przyjaciółki mojej ma komunię 4.05 i dzieciaki nawet jednej modlitwy nie umieją - PORAŻKA .
Dzięki dobra kobieto za zaproszenie ( chętnie wbilabym się do ciebie na kaczunię slinka mi cieknie na samą myśl ). Niestety mieszkasz trochę za daleko, my ścigany na Mazury. To gdzie Mazury a gdzie Twa "wieś" Katowice. Ale może kiedyś .......... Baaaaardzo chętnie.