Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

izabela75 09:07, 26 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Pieknie jak. Zwykle u Ciebie. Myślę o rózowych surfiniach do szarych donic i chyba przesądziłaś tegoroczną kolorystykę

Ja myślałam o białych surfiniach w jasno- szarych skrzynkach. Niestety nie trafiłam tego zestawu więc został zestaw biało- różowy .
izabela75 09:13, 26 kwi 2014

ewakatowice napisał(a)
Ale zielono i pięknie u Ciebie.No.Zdjecia piękne a Ty na rowerze ekstra
Pozdrawiam Izuniu

Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam również. Nie ma Cię ostatnio ale rozumiem przygotowania do komunii idą pełną parą. Ja tez mam komuniè 11.05. Także podróż do Polski na krótki urlop nieunikniony. Fajnie , już planuje co fajnego se sprawie do ogrodu. Planuję przepuścić atak na naszą pobliską szkółkę i nabyć kilka miniaturowych iglaczków szczepionych . Na takie maleństwa mam jeszcze trochę miejsca.
izabela75 09:15, 26 kwi 2014

nicol21 napisał(a)

dobra, czas sprostować - ja od razu wiedziałam że to jakiś gad.... pod kwiatkami na bukszpanach to się nie podpisuję

Pięknie masz w ogrodzie. a ucieszysz ludków na ogrodowisku jakąś ładną panoramką ogródka? chciałoby się przysiąść na jego skraju

Może uda mi się zrobić jakąś panoramkę . Ale nic nie obiecuje
ewakatowice 10:28, 26 kwi 2014

izabela75 napisał(a)

Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam również. Nie ma Cię ostatnio ale rozumiem przygotowania do komunii idą pełną parą. Ja tez mam komuniè 11.05. Także podróż do Polski na krótki urlop nieunikniony. Fajnie , już planuje co fajnego se sprawie do ogrodu. Planuję przepuścić atak na naszą pobliską szkółkę i nabyć kilka miniaturowych iglaczków szczepionych . Na takie maleństwa mam jeszcze trochę miejsca.

komunia w dniu jutrzejszym. Proboszcz pomimo prośby nie chciał zmienić terminu (raz,ze kwiecień mamy, dwa Wyniszenie Jana Pawła II na ołtarz...).Siostrunia nawet w tej sprawie interweniowała w samej Kurii ale
narobiła jedynie szumu... I bez echa ...maja to w d...pie, ech. System.

związku z tym, że pogoda zmienna to musiałam wariant 1,2,3...6...przygotowac..

Iza, jak bedziesz to ja chetnie Ciebie ugoszcze
izabela75 10:39, 26 kwi 2014

ewakatowice napisał(a)

komunia w dniu jutrzejszym. Proboszcz pomimo prośby nie chciał zmienić terminu (raz,ze kwiecień mamy, dwa Wyniszenie Jana Pawła II na ołtarz...).Siostrunia nawet w tej sprawie interweniowała w samej Kurii ale
narobiła jedynie szumu... I bez echa ...maja to w d...pie, ech. System.

związku z tym, że pogoda zmienna to musiałam wariant 1,2,3...6...przygotowac..

Iza, jak bedziesz to ja chetnie Ciebie ugoszcze

Wiem coś o tym poronionym systemie, z kolei tutaj Komunia święta wogóle nie specjalnie jest przygotowywana. Syn przyjaciółki mojej ma komunię 4.05 i dzieciaki nawet jednej modlitwy nie umieją - PORAŻKA .

Dzięki dobra kobieto za zaproszenie ( chętnie wbilabym się do ciebie na kaczunię slinka mi cieknie na samą myśl ). Niestety mieszkasz trochę za daleko, my ścigany na Mazury. To gdzie Mazury a gdzie Twa "wieś" Katowice. Ale może kiedyś .......... Baaaaardzo chętnie.
izabela75 10:48, 26 kwi 2014

Tak se moja rozplenica wygląda w donicy ( narazie ) a potem pewno zmarznie i nie będzie już niczego , jak mawiał klasyk .....

ewakatowice 11:21, 26 kwi 2014

Wygląda cudnie, nawet jak zmarznie... Cóż dla takiego widoku warto....ponieść ofiarę
ewakatowice 11:33, 26 kwi 2014

Tak sobie myślę...zdjecia sobie poukładam, zrobię kawke i pokaz slajdów zrobię...

bardzo pozytywnie "nakręcasz"

Pokłon bije
izabela75 15:38, 27 kwi 2014

Panorama z tylu.....

Panorama z przodu .....

Truskawki już kwitną.....

izabela75 18:27, 27 kwi 2014

Moje czosnki jakieś taaaakie mikre, nawozić je czymś trzeba?????