Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 08:59, 12 gru 2015

Kacha123 napisał(a)
Wpadłam na kawkę Widzę, że nie próżnujesz w ogrodzie, oby taka zima była zawsze

myślę że mrozy i śnieg przyjdzie ale do tej pory jest fajnie, narzekać nie można
leon60 09:00, 12 gru 2015

frezja napisał(a)

Moja znajoma ma świetny materiał na zasłonki;podobny strukturą do tetry ale troszkę grubszy..wiesza bez prasowania.Szukam czegoś takiego i jak narazie słabo w tym temacie.Ty masz woal i też narzekasz...

woalowe firany są fajne tylko to prasowanie wrrr ale innych sobie nie wyobrażam zasłony z bawełny ale też ciężko odprasować
frezja 09:01, 12 gru 2015

leon60 napisał(a)

woalowe firany są fajne tylko to prasowanie wrrr ale innych sobie nie wyobrażam zasłony z bawełny ale też ciężko odprasować

widziałam na żywo...tych nie prasuje i nie ma zgnieceń,a fakt to ważny
Madzenka 09:37, 12 gru 2015

leon60 napisał(a)

Miałam Ci napisać żebyś sobie zamontowała aluminiowe żaluzje jak Siakowa ale pomysłami, ze pewnie lubisz ten woal. Myślę ze dodaje łagodności wnętrzu i lubię takie łagodzenie minimalistycznych wnętrz.
Uwielbiam len ale mnie skutecznie lniane obrusy odwodzą od zakupu takich zasłon.... Zanim rozłożę obrus na stole juz jest pognieciony..... Ale ja obrusy i pościel nosze do pralni i maglowania
leon60 10:16, 12 gru 2015

Madzenka napisał(a)

Miałam Ci napisać żebyś sobie zamontowała aluminiowe żaluzje jak Siakowa ale pomysłami, ze pewnie lubisz ten woal. Myślę ze dodaje łagodności wnętrzu i lubię takie łagodzenie minimalistycznych wnętrz.
Uwielbiam len ale mnie skutecznie lniane obrusy odwodzą od zakupu takich zasłon.... Zanim rozłożę obrus na stole juz jest pognieciony..... Ale ja obrusy i pościel nosze do pralni i maglowania

Z jednej strony lubię ten delikatny woal ale z drugiej pragnę zmian, niestety trzeba jeszcze troszkę poczekać...
Aluminiowe żaluzje docelowo planuję w całym domu, najwcześniej zawisną na poddaszu bo tam na pewno nie będzie żadnych karniszy
nicol21 14:58, 12 gru 2015

Olciu super, że pokazałaś ogród z góry... i to jeszcze od sąsiada Fajnie! A jak świąteczne przygotowania idą? Co pokażesz?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
leon60 16:22, 12 gru 2015

nicol21 napisał(a)
Olciu super, że pokazałaś ogród z góry... i to jeszcze od sąsiada Fajnie! A jak świąteczne przygotowania idą? Co pokażesz?

na razie jeżdżę na szmacie a choinka i dekoracje pewnie w przyszły weekend
malkul 16:22, 12 gru 2015

miłego jeżdzenia Olu
leon60 16:24, 12 gru 2015

na dziś koniec ale dziękuję
lubię mieć wypucowane ale nie lubię sprzątać
malkul 16:25, 12 gru 2015

ola mam identycznie
nienawidze sprzątać!!!
ale kocham mieć czyścioutko, prosto i schludnie i równo