Jak zawsze Idealnie, Ola. Może teraz lustra na ścianę, by powielić piękne obrazy?
Popieram Martę z lustrami fajnie by było tak dać lusto aby "łapało słonce" i rozświtliło miejsce z ławką Ławka czaderska Jakie Wy macie rewelacyjne pomysły...
Świetny pomysł Olu, fajny kolejny zakątek i można odpocząć w cieniu po ciężkiej ogrodowej pracy
Zdolniachy Przyjemne miejsce do przycupnięcia w cieniu
Przecież wiemy, że i tak tam nigdy nie siądziesz Ale pokazać czeba
Ławeczka elegancka.amietapam dobrze model. Art mi tu mów co to za bardzo się drewno.sami tak zaobliliscie? Czym malowane?
Oooojeeej. Jak cudnie! Ukochane przeze mnie betony! Nie mogę się napatrzeć. A to "tylko" altanka - marzenie wystroju wnętrza niejednej osoby. Do tej pory podczytywałam Cię po cichu, bo i tak wystarczający masz u siebie tłok, gdzie jeszcze ja będę Ci się pałętać po ogrodzie, ale przy tych betonach nie wytrzymałam.Ja za imitację swoich do salonu wydałam majątek i gdy przyglądam się tym Twoim, to o wiele bardziej mi się podobają mimo, że swoje kocham miłością absolutną. Czytam, że z eMem opracowaliście metodę własną. Czy to zastrzeżone, czy gdzieś dzielisz się przepisem? Jeśli będę potrzebowała, jest cień szansy, że podzielisz się technologią ich produkcji? Ogrodu i tego wszystkiego dookoła to już nawet nie komentuję. Od ponad dwóch lat śledzę z małymi przerwami Twój wątek czytając go od początku i nigdy się nie znudzę widokiem Twojego pięknego ogrodu. Pozdrawiam Cię serdecznie.
Olu ławeczka prawdziwe cudeńko!Ty nawet w zakamarkach masz wszystko dopracowane No altana....niejeden salon pozazdrościłby takiego wystroju.Beton architektoniczny jest świetny! Chowam się z moimi postępami...
Asiu wybacz ale tym razem Cię nie rozszyfruję ''Art mi tu mów co to za bardzo się drewno'' ??? malowane impregnatem bezbarwnym i drugi raz z domieszką w kolorze dąb