Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 17:50, 12 maj 2014

agam napisał(a)
Olu a ja mam pytanie o oczko. Jak utrzymujesz tak czystą wodę? Rośliny sadziłaś w doniczkach czy masz porobione półki?
Śliczne jest .

W kałuży są półki, część roślin w doniczkach, część bez jak utrzymuję czystą wodę ? sama nie wiem chyba jest dobrze dobrana ilość roślin i ryb w stosunku do ilości wody i nawet świecące prawie cały dzień słońce na kałużę nie powoduje rozwoju glonów. Nie mam oczyszczalni ani nie stosuję chemii
leon60 17:51, 12 maj 2014

elzbieta_g napisał(a)

piękny obrazek i te ,,rekiny'' w czyściutkiej wodzie, bajka nowe rabaty jak od linijki prościutkie

dziękuję Elu
buziak
kasiula79 19:22, 12 maj 2014

Ola zdradź jakie jednoroczne posadziłaś - ja na tarasie mam różowe surfinie którymi podsadziłam cyprysiki (udało się i przezimowały), białe pełne złocienie i nie mam pomysłu na dużą donicę (jak na razie mam do niej cytrynową ipomeę i nie wiem co mogłabym jej dosadzić)
leon60 19:34, 12 maj 2014

kasiula79 napisał(a)
Ola zdradź jakie jednoroczne posadziłaś - ja na tarasie mam różowe surfinie którymi podsadziłam cyprysiki (udało się i przezimowały), białe pełne złocienie i nie mam pomysłu na dużą donicę (jak na razie mam do niej cytrynową ipomeę i nie wiem co mogłabym jej dosadzić)

Nic ciekawego jak co roku pelargonie tylko tym razem różowe połączyłam z kocanką i bluszczem. Szukałam czegoś limonkowego ale nie było. Może do nowej elewacji będzie to wyglądało bo na razie to tak sobie
ewakatowice 19:42, 12 maj 2014

leon60 napisał(a)

Nic ciekawego jak co roku pelargonie tylko tym razem różowe połączyłam z kocanką i bluszczem. Szukałam czegoś limonkowego ale nie było. Może do nowej elewacji będzie to wyglądało bo na razie to tak sobie

a gdzie to wszystko pochowałaś, pokaż ))) pokaż co tak chowasz, śmiało
leon60 20:10, 12 maj 2014

ewakatowice napisał(a)

a gdzie to wszystko pochowałaś, pokaż ))) pokaż co tak chowasz, śmiało

e no nie pochowałam z dwa tygodnie na tyłach postoją i na front trafią foto jutro bo już ciemnawo..
leon60 20:47, 12 maj 2014

Doczekaliśmy się potomstwa
18 kwiecień ( dwa dni po zawieszeniu budki )

dziś

Jagodaa 20:52, 12 maj 2014

To one już wychodzą? W mojej sąsiedzkiej budce jeszcze cały czas w środku, rodzice kursują non stop z dostawami żywności .

Śliczne!
Juzia 20:56, 12 maj 2014

No bliźniaki macie piękne
Gratuluję!
leon60 21:00, 12 maj 2014

Jagodaa napisał(a)
To one już wychodzą? W mojej sąsiedzkiej budce jeszcze cały czas w środku, rodzice kursują non stop z dostawami żywności .

Śliczne!

Dziś dwa wyszły a w środku jeszcze gwarno