Ola nie rósł od zachodu? Możesz sprecyzować - wogóle nic a nic? Mi by odpowiadało aby takie kolosy nie rosły - ML najbardziej mi pasują do cisowych stożków pod okno kuchenne (od wschodu) ale to by musiały mieć tam max 1,60...
ps. Miskant krater do jakiej wysokości Ci dorasta?
Dzieki wielkie
Oooo mamo jak sobie przypomnę ile roboty odwaliliśmy to mnie kręgosłup boli
Dobrze, że eM jeszcze był bardziej czasowy bo teraz to sobie nie wyobrażam takich robót..
Oczko, całe tyły i altana to 2015, powodzenia w czytaniu
Miło Cię widzieć Basiu
Red Barona sadziłam chyba w maju 2015 i już w następnym sezonie bardzo się rozrósł.
Buksy cięte w tym roku tylko raz ale wyglądają ok i cieszy mnie bardzo że są zdrowe, w tym sezonie nie widziały grama chemii
Choiny i cyprysiki posadzone co 80cm niedawno dla kogoś mierzyłam stąd pamiętam
Z wysokich molinii mam Karl Foerster, Fountain bardzo mi się podoba ale nie mam miejsca.. dobrze wyglądają w grupach jak i pojedynczo.
Zbrodnia powiadasz
Miałam na myśli do Ciebie pisać ale donica nie jest jakaś bardzo dużo i wystarczyło to co miałam. Jak sobie eM jeszcze gdzieś rojniki wymyśli będę się odzywać
Od zachodniej strony rosły a raczej wegetowały dwa sezony... sadziłam takie jak przy podjeździe, po zimie ze trzy padło a reszta nic nie przybrała na masie...
Aktualnie rosną po drugiej stronie podjazdu za molinią Moorhexe i gonią resztę
Kratery mają 1,4-1,5m bez kwiatostanów, jak zakwitną podam dokładne wymiary
Nie masz ale Ci się podoba A jakbyś miała miejsce na niego (miejsce nieograniczone i długość i szerokość) to z czym byś go posadziła? o taka sobie zagadka albo gra w podchody hihihi