Ludzie złoci, świeci anieli jak strasznie mi się podoba ta rabata z grabem, a jeszcze bardziej ta genialnie spasowana asymetria na niej. Ide bo mnie głowa rozboli i tyle, Justynka dobrze mówi z tą odwagą... szkoda że mi zabrakło jej w odpowiednim momencie
Olu zawilce masz tak duże czy to takie złudzenie?
Red Baron fantastycznie do nich pasuje.
Wilczomlecze wszystkie wydałam, a u Ciebie w donicy super się prezentują
a wiesz ze teraz do mnie dotarło ze z Chorwacji sobie takie cos przywiozłam. W pudełku po jogurcie tylko moje jest maleńkie. A kwitł Ci ten wilczomlecz?
Łukasz muszę przyznać obawiałam się trochę tej rabaty żeby nie sknocić, nie przedobrzyć ale wyszło i cieszę się, że się podoba
Ja już niczego nie żałuję pozbyłam się praktycznie całego ''starego'' ogrodu ostała się tylko lipa i nie żałuję ani jednej gałązki ze starych roślin Lubię zmiany
Zawilce są naprawdę wysokie i szerokie, kilka na środku nie domaga po wiosennym dzieleniu ale za rok powinno być lepiej. Najlepsze jest to, że ciągle mi tam różowe wyrastają z pomyłek i muszę je tępić
Swoje kupiłam zeszłej wiosny miały po trzy małe odnogi, w tym sezonie super się rozrosły. Kwitły na przełomie kwietnia i maja, żółtego nie lubię ale ten akurat mi nie przeszkadza To ulubieńce eMa