Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 20:51, 18 lut 2018

nawigatorka napisał(a)
A gdy mija młodsza się rodziła jesień się zaczynała- karmienie o 5 należało do eMa, potem szedł na grzyby a o 7 już pracował. Tyle grzybów co w tamtym sezonie nigdy nie mielismy

leon60 20:51, 18 lut 2018

Ewik napisał(a)

Roznie w zależności od miejsca i wyglądu , a wszystkie wygladają mało atrakcyjnie . oglądnełam je dzisiaj jeszcze i najlepiej wyglądają te co dzieliłam , przy ziemi troche zielonego jest .

Mam kępki trzyletnie, dwuletnie i dzielone jesienią, sama jestem ciekawa jak to teraz się prezentuje Śmiało możesz je ciąć przy samej ziemi a w kwietniu będą już śliczne zieloniutkie.
butterfly 17:27, 21 lut 2018

Jeju Ola!!! Gratulacje !!!
Ale jaja - ja nawet twoją ciążę przegapiłam...
gabriela_kra... 19:20, 21 lut 2018

ana_art napisał(a)

też wychodzę z tego założenia
niestety większość kobiet zachowuje się inaczej...

Gratuluję córeczki. My mamy dwie, jedna 9 miesięczna wlaśnie zasypia

W temacie ciążowym - tak, ciąża nie choroba i zazdroszczę tym którzy się dobrze czują i mogą działać, u nas ciąża po dwóch poronieniach zagrożona, a i tak jesienią okrywać rośliny - na kolanach bo brzuch bolał i jakoś zgiąć się nie dało, wiosną wertykulacja i ja za maszyną...a zaraz ból...wiec nie zawsze można a się chce.

Wiosna się zbliża, mała coraz mniej śpi i boję się jak piszecie, że jak ją zabiorę ze sobą to będzie brać do buzi różne rzeczy...

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka
leon60 10:06, 23 lut 2018

butterfly napisał(a)
Jeju Ola!!! Gratulacje !!!
Ale jaja - ja nawet twoją ciążę przegapiłam...

Dzięki kochana !
Jesteś usprawiedliwiona bo prawie nikt nie wiedział ot taka niespodzianka
leon60 10:07, 23 lut 2018

gabriela_krajewska napisał(a)

Gratuluję córeczki. My mamy dwie, jedna 9 miesięczna wlaśnie zasypia

W temacie ciążowym - tak, ciąża nie choroba i zazdroszczę tym którzy się dobrze czują i mogą działać, u nas ciąża po dwóch poronieniach zagrożona, a i tak jesienią okrywać rośliny - na kolanach bo brzuch bolał i jakoś zgiąć się nie dało, wiosną wertykulacja i ja za maszyną...a zaraz ból...wiec nie zawsze można a się chce.

Wiosna się zbliża, mała coraz mniej śpi i boję się jak piszecie, że jak ją zabiorę ze sobą to będzie brać do buzi różne rzeczy...

Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka

Dziękuję pięknie

W przypadku problemów nie ma o czym nawet mówić trzeba uważać i eliminować niepotrzebne ryzyko ale zdrowe kobity leżą całymi dniami, nic nie robią a potem narzekają że mają 20kg nadwagi
ana_art 19:59, 23 lut 2018

leon60 napisał(a)

Dziękuję pięknie

W przypadku problemów nie ma o czym nawet mówić trzeba uważać i eliminować niepotrzebne ryzyko ale zdrowe kobity leżą całymi dniami, nic nie robią a potem narzekają że mają 20kg nadwagi
dokładnie i jeszcze odrazu kombinuja zwolnienie lekarskie od pierwszych dni bo po co pracować jak i tak 100% dostaną. Robiąc tym samym krecią robotę innym. POtem kobiety się dziwią że pracodcy patrzą krzywo na kobiety
nawigatorka 10:27, 24 lut 2018

Sto lat na miesięcznice wczorajsza
Za dwa tygodnie mija Ci okres ochronny to ziemia w dam raz rozmarzenie do kopania u mnie
gabriela_kra... 11:47, 25 lut 2018

leon60 napisał(a)

Dziękuję pięknie

Mnie najbardziej przez pewien czas bolało, że są takie, które nie dbają o siebie i dzieci mają, a my dmuchamy i nie wychodzi, ale to inna bajka.

Olu - ogród masz śliczny. Będę tu często, tym bardziej, że w tym roku rewolucja - zmiana fal na linie proste.

Pozdrawiam serdecznie
Milka 19:01, 25 lut 2018

Olu, gratuluję córci