Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 10:48, 25 cze 2018

Aneta1309 napisał(a)
Ola, Ty perfekcyjna kobieto! wierzyć się nie chce,że można mieć tak dopracowany i piękny ogród. Szacun.

merciiii

Magda70 napisał(a)
a to mnie ucieszyłaś...

ups..

wiklasia napisał(a)
mnie się te skrzypopodobne kształty podobają. Coś takiego fajnego wypatrzyłam na zdjęciu z oczkiem wodnym - co to było?

jakiś skrzyp wodny dokładnej nazwy nie znam, dostałam od właściciela szkółki z prywatnego oczka a nazwa poleciała w kosmos
leon60 10:49, 25 cze 2018

Kasia_CS napisał(a)
Ola!! Podziwiam, że z dzieciaczkiem utrzymujez ogród w tsk idealnym stanie. Ja może dlatego, że mam wciąż niezaplanowany ogród i pomysł na niego, to nie umiem go utrzymac w jako takich ryzach.. U Ciebie po prostu cud miód! Brawo dla tej Mamy

Na razie nie ma większego problemu ale jak zacznie chodzić to strach się bać
Dziękuję za miłe słowa

Johanka77 napisał(a)

U mnie też się nie przebarwiły.

może w tym roku się uda

nicol21 napisał(a)
warzywnik kortenowy - a jakże jakże mogłoby być innaczej
świetny masz ten ogród i jak widać niespodzianki jedna za drugą się sypią. supcio!!

U nas to już materiał przewodni
Buziaki
eVka 10:49, 25 cze 2018

Przepięknie, uwielbiam ten szeroki pas red baronowy, równiez posadziłam na długiej linii te trawy ale na takie efekt jeszcze musze trochę poczekać
Nie będę oryginalna, ogród bajka...bardzo dobrze, że są takie bajki, bo jest skąd czerać tony inspiracji ogrodowych
leon60 10:50, 25 cze 2018

AngelikaX napisał(a)
Olu Twój ogród to jeden z moich ulubionych... foteczki boskie, wszystko wymuskane, przystrzyżone - cudnie!
Co mi na myśl tylko przyszło jak Twoja córa zacznie dreptać, ten kamień na ścieżkach tak równo nie poleży u mnie dzieciaczki (moje i sąsiadów wszelakich) zawsze uwielbiały w nim małe łapki zatapiać

Oj wiem wiem wszystkie dzieciaki jakie u nas bywały od razu leciały po kamienia a potem chlup całe garście do wody

Kasia_CS napisał(a)

moj z kolei chciał kazdy kamyk znaleziony w ogródku schować w buzi

standard
leon60 10:50, 25 cze 2018

barbara_wolny napisał(a)
Witaj Olu! Mam pytanie zauroczyłam się tymi moliniami ED, zamówiłam takie i czekam na przesyłkę powiedz mi jakie odstępy masz między swoimi i jakie odstępy masz pomiędzy choinami kanadyjskimi. Ogród cudowny!!

Choiny posadzone chyba co 80cm, molinie naprzemiennie za nimi jedne i drugie mają już ciasno
leon60 10:52, 25 cze 2018

effka napisał(a)
Przepięknie, uwielbiam ten szeroki pas red baronowy, równiez posadziłam na długiej linii te trawy ale na takie efekt jeszcze musze trochę poczekać
Nie będę oryginalna, ogród bajka...bardzo dobrze, że są takie bajki, bo jest skąd czerać tony inspiracji ogrodowych

Baron szybko rośnie doczekasz się raz dwa, ja go uwielbiam w gruncie i donicach
Miłe to co piszesz, dziękuję