Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

nawigatorka 10:51, 05 wrz 2018

Czyżby Julia postanowiła budzić się z rana ze takie klimatyczne widoki nam przesyłasz?
Agi2006 10:58, 05 wrz 2018

Tez o tym pomyslałam
leon60 11:15, 05 wrz 2018

nawigatorka napisał(a)
Czyżby Julia postanowiła budzić się z rana ze takie klimatyczne widoki nam przesyłasz?

Agi2006 napisał(a)
Tez o tym pomyslałam

Na szczęście nie
Codziennie wstaję 5.30 jemy razem śniadanie, eM jedzie do pracy a ja mogę coś grzebnąć w ogrodzie póki młoda śpi
Agi2006 11:24, 05 wrz 2018

że ci się chce. Ja o 6 nie moge się zwlec a muszę...
sarenka 12:59, 05 wrz 2018

leon60 napisał(a)

Na szczęście nie
Codziennie wstaję 5.30 jemy razem śniadanie, eM jedzie do pracy a ja mogę coś grzebnąć w ogrodzie póki młoda śpi

Mój wstaje o 4 i szczerze to nie chce mi się. Rok szkolny się zaczął, więc teraz wstaje 6-6:30 po to żeby poczytać Ogridowisko i kawę wypić w spokoju. Często śniadanie zjadam już w pośpiechu jak się dzieci już obudzą i każde coś chce albo ma kiepski humor od rana
nicol21 14:32, 05 wrz 2018

Widoki poranne super!!! Ale chyba nie wstawałabym aż tak wczas... za duży śpioch jestem.... świetnie wyglądają rozplenice.

te berberysy tam super się prezentują, no ale jak grzyb to cóz... ciekawe czy te zielone tak mają czy ogólnie berberysy? u rodziców widzę z paru bordo niektóre były zdrowe a niektóre też takie łyse. ale w poprzednich latach bez problemu. Może taki rok?

Patrzać na to zestawienie kolorystyczne pomyslałam o wiązie holenderskim tyle ze on wysoki będzie i nie wiem czy chcialabys aby wchodził Ci do ogródka.

świetnie ta irga Ci zarosła rów - czysto i schludnie. przycinacie prawda?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
leon60 19:41, 06 wrz 2018

Agi2006 napisał(a)
że ci się chce. Ja o 6 nie moge się zwlec a muszę...

mnie się zawsze chce

sarenka napisał(a)

Mój wstaje o 4 i szczerze to nie chce mi się. Rok szkolny się zaczął, więc teraz wstaje 6-6:30 po to żeby poczytać Ogridowisko i kawę wypić w spokoju. Często śniadanie zjadam już w pośpiechu jak się dzieci już obudzą i każde coś chce albo ma kiepski humor od rana

Ja forum z kawką najczęściej w nieco późniejszych godzinach czytam

nicol21 napisał(a)
Widoki poranne super!!! Ale chyba nie wstawałabym aż tak wczas... za duży śpioch jestem.... świetnie wyglądają rozplenice.

te berberysy tam super się prezentują, no ale jak grzyb to cóz... ciekawe czy te zielone tak mają czy ogólnie berberysy? u rodziców widzę z paru bordo niektóre były zdrowe a niektóre też takie łyse. ale w poprzednich latach bez problemu. Może taki rok?

Patrzać na to zestawienie kolorystyczne pomyslałam o wiązie holenderskim tyle ze on wysoki będzie i nie wiem czy chcialabys aby wchodził Ci do ogródka.

świetnie ta irga Ci zarosła rów - czysto i schludnie. przycinacie prawda?

7 rano to nie jest wczesna godzina

W ogrodzie mam Bagatella i w życiu nie miały grzyba ani szkodników, są w pełni bezobsługowe natomiast na przedpłociu jest Maria i idzie do wywalenia albo grzyb albo gąsienice...

Gdybym miała tam miejsce na drzewa posadziłabym graby bo ja już innych drzew na swoim terenie nie widzę
polinka 20:58, 06 wrz 2018

leon60 napisał(a)

Ja też
Dla Ciebie wrześniowy poranek

Tam za tymi porannym mgłami widzę Bieszczady...Wiem, że od Ciebie jeszcze trochę do nich ale i tak bliżej niż od nas

Magiczny ogród.