Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 08:15, 13 mar 2019

Nowa12 napisał(a)
Też muszę kupić odkurzacz bo nie mogę patrzeć na te moje kamienie w śmieciach .

Polecam mieszkam w takiej okolicy ze liście jesienią grabię chyba tylko ja... a potem do lata sprzątam śmietnik z całej okolicy...
leon60 08:15, 13 mar 2019

Johanka77 napisał(a)

Sebek, jeszcze 15 lat i Ci się priorytety zmienią znowu...

Dokładnie z wiekiem wszystko się zmienia
AngelikaX 10:21, 13 mar 2019

leon60 napisał(a)

Polecam mieszkam w takiej okolicy ze liście jesienią grabię chyba tylko ja... a potem do lata sprzątam śmietnik z całej okolicy...

U mnie też grabię liście tylko ja, ale z innego powodu - pozostali nie sadzą większej ilości drzew, jedno - dwa maciupkie na całej działce "no bo one przecież tak bałaganią"... widok jest dość płaski i smutnawy.
Ale żebym się nie nudziła z racji iż nasza działka jest narożna (sporo ludzi głównie młodzieży buszuje przeważnie jak się ściemni) znajduję w ogrodzie sporo "skarbów" do sprzątnięcia typu puszki, butelki, a nawet zdarzył się... męski sandał
Kasia_CS 10:56, 13 mar 2019

AngelikaX napisał(a)

Ale żebym się nie nudziła z racji iż nasza działka jest narożna (sporo ludzi głównie młodzieży buszuje przeważnie jak się ściemni) znajduję w ogrodzie sporo "skarbów" do sprzątnięcia typu puszki, butelki, a nawet zdarzył się... męski sandał

No to wiem o czym mówisz - mnie przez płot przerzucają na trawę buteleczki po małpkach, ale i puszki po piwie się zdarzały. Słabe, co Ci ludzie wyprawiają.
leon60 14:36, 13 mar 2019

AngelikaX napisał(a)

U mnie też grabię liście tylko ja, ale z innego powodu - pozostali nie sadzą większej ilości drzew, jedno - dwa maciupkie na całej działce "no bo one przecież tak bałaganią"... widok jest dość płaski i smutnawy.

Moi sąsiedzi też nie mają drzew no bo po co to komu ale w koło na łąkach jest dużo wielkich drzew topoli, dębów, brzóz, wierzb i jak zaścielą ogrody to nikt tego nie sprząta...
W rowach też cuda znajduję łącznie z oponami
leon60 14:38, 13 mar 2019

Kasia_CS napisał(a)

No to wiem o czym mówisz - mnie przez płot przerzucają na trawę buteleczki po małpkach, ale i puszki po piwie się zdarzały. Słabe, co Ci ludzie wyprawiają.

Butelki i puszki to mam niemal codziennie, folie po chipsach i kanapki w folii aluminiowej to samo dzieciaki wracając ze szkoły zostawiają albo przerzucają przez ogrodzenie i kupe innych śmieci... nie ma dnia żeby w rowie coś nie leżało
agata19762 19:23, 13 mar 2019

leon60 napisał(a)

Kobietko nie jesteś w tym sama. Też tak mam
W ubiegłym roku też kupiłam odkurzacz super sprawa!!!
leon60 18:59, 14 mar 2019

agata19762 napisał(a)

Kobietko nie jesteś w tym sama. Też tak mam
W ubiegłym roku też kupiłam odkurzacz super sprawa!!!

Taki nasz los nic na to nie poradzimy a jeszcze Ty przy Twoim areale ehhh
Odkurzacz ułatwia życie
leon60 19:00, 14 mar 2019

dorczix napisał(a)

Kochana dasz znać jak już to nastąpi?

Pomidorki dziś posiałam
kasienka533 22:41, 14 mar 2019

leon60 napisał(a)

Jaki to gatunek rozplenicy na drugim zdjęciu?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies