Sylwuś jesteś niesamowita ! ja już dawno o tym zapomniałam a Ty pamiętałaś, dziękuję Ci serdecznie Szałwia wygląda na taką samą a przynajmniej na bardzo podobną i jest niziutka super.
Zapisuję nazwę do listy chciejstw zeby nie zapomnieć
Wow! Ale fajnie wyglądają. Ola - co dawałaś serbom do dołków? No i czy możesz zdradzić, ile kosztowały? Zastanawiam się, czy nadal korzystać ze szkółki, w której zamówiliśmy pierwszy transport. Myslałam o szmaragdach stamtąd, ale najpierw chcę obejrzeć, w jakim stanie dotrą baloty ze świerkami. Przyglądałaś się swoim?
Już doczytałam.... 18zł???????????????????????????????? Zapłaciłaś tyle za swoje serby???????????? Jestem w szoku. U mnie 50zł za 150cm /a wygląda na to, że ostatecznie takie dostałaś/ Zrobiłaś interes życia I Pan w tej cenie je wsadził??? Przeprowadzam się!
Przeczytałam cały wątek. Mąż zasnął, a ja mam oczy większe niż moje Dziecko, kiedy mówię Jej, jak wielkie były dinozaury. Skąd Ty bierzesz te rośliny? Limki za 7zł??? Serby za 18? Stożki u nas takie kosztują 150zł - ile Twoje? /chyba nie mogę wiedzieć, bo zacznę płakać/ Pięknie jest, a plany doskonałe. A! Jeszcze ketmia. Myslałam, że to jakiś fotomontaż. Nierealna się wydaje. Pozdrawiam, zaklinaczko idealnych form.
Olu,
serdecznie pozdrawiamy !!!
Wspaniały ogród i pasja godna podziwu !!!
gratulacje i trzymamy kciuki za dalsze ogrodowe poczynania
bardzo lubimy do Ciebie zaglądać ...
Olu, serby świetnie wyszły za taką cenę grzech ich nie posadzić. Ja w zeszłym roku kupowałam serby kopane z gruntu za 60zl wysokie na 1,5m. Szczęściara jesteś trzymam kciuki żeby sie przyjęły