Asiu przeważnie po jakimś czasie zrobiłoby się pewne rzeczy inaczej to normalne więc nie żałuj szkoda tylko, że ten pas tak się różni ale temat jest mi troszkę znany z opowiadań eMa... najważniejsze to się nie przejmować
Marzenko nie jest łatwo zmienić 72 mb ogrodzenia... ale mam nadzieję, że nowe wypełnienia i kolorystyka trochę go odnowią i będzie pasował do reszty otoczenia
Nie miałabym nic przeciwko by go grudnia tak było choć to raczej mało realne
O gustach się nie dyskutuje wiadomo ale nie mogę patrzeć jak ludzie paskudzą nowo wybudowane domy... i współczuję sąsiadom, że muszą to oglądać na szczęście obok mnie nie ma jeszcze takich dziwactw
Olu wpadłam na ogrodowe zdjęcia ...a u Ciebie nadal zachwyty nad domkiem...nie dziwne...jest pięknie, ale o tym już pisałam...teraz bezie ogrodzenie od wiosny i git !
a czym będziesz wypełniać ogrodzenie? teraz u mnie we wsi zrobili fajne wypełnienie z takich metalowych sztachet w poprzek. Inną sprawą że tak 'nowoczesne' ogrodzenie nie pasuje do domu ale to szczegół
Ogrodowych zdjęć brak, buro ponuro i leje...nie cierpię takiej pogody i ciemności o 18.00
Miałam dokończyć sadzenie cebul i ostatniego zakupu w tym sezonie /proso Shenandoah/ ale dopiero koło soboty pogoda ma się nieco poprawić