Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

jazzy 09:52, 26 paź 2014

leon60 napisał(a)

Kurcze, no to to juz jest mistrzostwo swiata! szacun za kanciki, no i za caloksztalt
katarzynkak 10:12, 26 paź 2014

Olu widze, że i u Ciebie zmiany elewacji domku. Wyszło świetnie! i pasuje do prostych lini rabat. Pozdrawiam
elzbieta_g 10:25, 26 paź 2014

Olu perfekcja w każdym calu jesieni prawie u ciebie nie widać , u mnie bylo dziś -1
pozdrawiam słonecznie
Madzenka 10:36, 26 paź 2014

Świetnie będzie wyglądał warzywnik za prosem. Mam ochotę na Sqaw ale nie wiem gdzie można ją kupic.
Syla 10:38, 26 paź 2014

Oluś ... nawet jak roślinki małe to efekt jest i to taki , że ach !!!!

Ja swoją ziemię również przygotowuję podobnie ale już bez mielenia w rękach bo cierpią moje palce - mocno staram się grabiami ...a grudki które zostaną dopiero rozdrabniam paluchami ....

A wiesz co jeszcze zauważyłam .... , że rośliny nie lubią być sadzone gęsto przy sobie ... nie rosną tak intensywnie jak by mogły ... U Ciebie jest idealny rozstaw to w przyszłym roku zobaczysz jak poszybują w górę ... Nie mogę się doczekać

Uwielbiam taką staranność w ogrodzie ... Szkoda , że nie mam takiej sąsiadki obok siebie , miałabym frajdę we wspólnej ogrodozabawie
leon60 11:43, 26 paź 2014

jazzy napisał(a)

Kurcze, no to to juz jest mistrzostwo swiata! szacun za kanciki, no i za caloksztalt

Lubię kancikować ale nic mnie tak nie wkurza jak ten betonowy płot wrrrr
leon60 11:44, 26 paź 2014

katarzynkak napisał(a)
Olu widze, że i u Ciebie zmiany elewacji domku. Wyszło świetnie! i pasuje do prostych lini rabat. Pozdrawiam

Dziękuję Kasiu
Buziaki niedzielne
leon60 11:45, 26 paź 2014

elzbieta_g napisał(a)
Olu perfekcja w każdym calu jesieni prawie u ciebie nie widać , u mnie bylo dziś -1
pozdrawiam słonecznie

Elu mrozu jeszcze nie było ale do chwili obecnej mgła okrutna a miało być słonecznie
Pozdrówki
leon60 11:49, 26 paź 2014

Marzena2007 napisał(a)
Świetnie będzie wyglądał warzywnik za prosem. Mam ochotę na Sqaw ale nie wiem gdzie można ją kupic.

Miałam tam posadzić miskanty ale nie chciałam zabierać słońca skrzyniom.. proso do róż będzie delikatniejsze tak mi się wydaje W nogi dostaną rozchodniki i brązowe carexy o ile do wiosny koncepcja mi się nie zmieni
Squw powinien mieć Mariusz Surowiński
leon60 11:54, 26 paź 2014

Syla napisał(a)
Oluś ... nawet jak roślinki małe to efekt jest i to taki , że ach !!!!

Ja swoją ziemię również przygotowuję podobnie ale już bez mielenia w rękach bo cierpią moje palce - mocno staram się grabiami ...a grudki które zostaną dopiero rozdrabniam paluchami ....

A wiesz co jeszcze zauważyłam .... , że rośliny nie lubią być sadzone gęsto przy sobie ... nie rosną tak intensywnie jak by mogły ... U Ciebie jest idealny rozstaw to w przyszłym roku zobaczysz jak poszybują w górę ... Nie mogę się doczekać

Uwielbiam taką staranność w ogrodzie ... Szkoda , że nie mam takiej sąsiadki obok siebie , miałabym frajdę we wspólnej ogrodozabawie

Co ja bym dała za taką sąsiadkę nie masz wolnej działeczki obok przypadkiem ?

U mnie grabie pomagają ale miejscami mam taką glinę, że przekopaną ziemię muszę siekać łopatą w kawałeczki a w rękach i tak ciężko rozdrobnić... częściowo wywalam ten syf i daję lepszej plus piasek. Paluszki boją, ręce w nocy drętwieją ale wolę to niż dłubanie z kory chwaściorów