Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 21:57, 17 gru 2014

Magda70 napisał(a)

Tobie się udaje a mi

Tobie rówież, choinka jest super i nie widzę na niej żadnego przekokoszenia
Sebek 22:18, 17 gru 2014

Ale super ten nowy renifer!

A Twojego renifera z nogami widziałem w jednym z artykułów w aplikacji Home, jak to wyjasnisz? W sensie, że się nie pochwaliłaś?
siakowa 22:52, 17 gru 2014

ola dopiero robiłam iiiiiiiiiiiiii na widok jednego a ten drugi to... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
siakowa 22:53, 17 gru 2014

ale jestem wygadana nie ma co...
Iwk4 23:37, 17 gru 2014

leon60 napisał(a)

Każdy ma inny gust, inaczej urządzony dom, inne ozdoby świąteczne i bardzo dobrze bo gdyby wszyscy mieli to samo byłoby nudno

Masz rację Byłoby nudno .
Olu, twoje ozdoby są piękne, bardzo podoba mi się ta biel, zeszłoroczny renifer na podłodze mnie powalił. Fajny klimat tworzysz. Poroże też mi się podoba. Masz zdolnego mężusia, a ty ładnie tworzysz wnętrza. To tyle, co do gustu.
Ja tylko miałam wątpliwość, jako ta starsza Kiedyś nie było Internetu, świat był ciaśniejszy. I wtedy gwiazda Betlejemska miała sześć ramion, tak się uczyłam, a ta pięcioramienna kojarzyła się z czerwienią i naszymi sąsiadami. Wiele razy ją się malowało na plakatach pierwszomajowych w szkole, hi, hi.
Już Sebka się pytałam, czy teraz to ma jakieś znaczenie, ile ma ramion, bo gdzie się nie spojrzy , to teraz takie gwiazdki widzę. A ta sześcioramienna dlatego, że żydowska, a z takiego narodu wywodziło się Dzieciątko, więc to był symbol Bożego Narodzenia.

Nie gniewaj się, nie chciałam Cię urazić. Lubię zaglądać do Ciebie. Zdolna z ciebie kobietka. Pozdrawiam
Madzenka 05:36, 18 gru 2014

Uwielbiam Twoje inspiracje
leon60 07:36, 18 gru 2014

Sebek napisał(a)
Ale super ten nowy renifer!

A Twojego renifera z nogami widziałem w jednym z artykułów w aplikacji Home, jak to wyjasnisz? W sensie, że się nie pochwaliłaś?

Dziękuję
Sebek nie mam pojęcia skąd się tam wziął... możesz mi podesłać namiary na pw ?
leon60 07:41, 18 gru 2014

Iwk4 napisał(a)

Masz rację Byłoby nudno .
Olu, twoje ozdoby są piękne, bardzo podoba mi się ta biel, zeszłoroczny renifer na podłodze mnie powalił. Fajny klimat tworzysz. Poroże też mi się podoba. Masz zdolnego mężusia, a ty ładnie tworzysz wnętrza. To tyle, co do gustu.
Ja tylko miałam wątpliwość, jako ta starsza Kiedyś nie było Internetu, świat był ciaśniejszy. I wtedy gwiazda Betlejemska miała sześć ramion, tak się uczyłam, a ta pięcioramienna kojarzyła się z czerwienią i naszymi sąsiadami. Wiele razy ją się malowało na plakatach pierwszomajowych w szkole, hi, hi.
Już Sebka się pytałam, czy teraz to ma jakieś znaczenie, ile ma ramion, bo gdzie się nie spojrzy , to teraz takie gwiazdki widzę. A ta sześcioramienna dlatego, że żydowska, a z takiego narodu wywodziło się Dzieciątko, więc to był symbol Bożego Narodzenia.

Nie gniewaj się, nie chciałam Cię urazić. Lubię zaglądać do Ciebie. Zdolna z ciebie kobietka. Pozdrawiam

Iwonko ja się nie gniewam u mnie takie zjawisko nie występuje Wszystko co napisałaś doskonale rozumiem i cieszę się, że wyrażasz swoje zdanie
leon60 07:43, 18 gru 2014

siakowa napisał(a)
ola dopiero robiłam iiiiiiiiiiiiii na widok jednego a ten drugi to... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

siakowa napisał(a)
ale jestem wygadana nie ma co...

się nagadała ale chyba rozumiem

leon60 07:43, 18 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Uwielbiam Twoje inspiracje

Miło mi to słyszeć
Macham