Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 23:02, 24 lut 2015

isia33 napisał(a)
Witaj, zwabiła mnie do Ciebie dyskusja o trawkach. Mój głos też jest na 'Karl Foerster'. Brakuje tu czegoś, gdy hortensje i rozplenice obok rozrosną się, przed świerkami byłoby pusto. Nie mam wprawdzie doświadczenia z trzcinnikiem, ale mocno zastanawiam się nad nim u siebie, wydaję się idealny, zwiewny, wypełnia przestrzeń, ale nie jest zbyt duży. Choiny i cyprysiki rozrosną się szybko, nie trzeba na nie za długo czekać.
Jeżeli znajdziesz w Rzeszowie miejsce gdzie sprzedają trzcinnik, proszę daj mi znać Przyfrunę jak na skrzydłach.
A i jeszcze jedno. Na tym zdjęciu jest cudny widok w tle. Kiedy jadę z moich płaskości w kierunku Boguchwały i dalej moja córka piszczy z radości "górki", mnie nie wypada, ale też mam ochotę. Pozdrawiam. Iwona.

Właśnie o to mi chodziło co piszesz, na tym odcinku muszę coś dosadzić wyższego, chodzi to za mną od zeszłego sezonu i nie daje spokoju heh
Jeśli uda znaleźć się Karla na miejscu dam Ci znać na pewno
Boguchwała jest całkiem niedaleko ode mnie a ciut w innym kierunku jak pojadę 4,5 km mam piękny widok na swoją wieś. Muszę kiedyś zrobić fotkę bo lubiących ''górki'' jest tu więcej osób
Pozdrawiam
Iwk4 23:06, 24 lut 2015

Olu, znowu muszę nadrabiać. Teraz to już czytam u ciebie na końcu i nadal w środku. A jak przyjdzie weekend i nie mam czasu na forum, to potem gonię, nawet pendolino mi ucieka
Idę do łóżeczka poczytać u ciebie na dobranoc. Może dogonię
tusiawka 23:09, 24 lut 2015

Ola macham, nie wypowiadam się za, bo ten Karl dla mnie za wielkie kłosy ma, ale kibicuję mocno, sam pomysł z rzędem traw gorąco popieram. Pewnie jak już posadzisz, to będę się zachwycać.
Iwk4 00:04, 25 lut 2015

Olu, doczytałam na tyłach. Karlem dziewczyny się zachwycały, z tego co pamiętam. plan ładny
Rench 01:08, 25 lut 2015

Ola,na kiedy potrzebujesz te kratery.
siakowa 07:37, 25 lut 2015

tusiawka napisał(a)
Ola macham, nie wypowiadam się za, bo ten Karl dla mnie za wielkie kłosy ma, ale kibicuję mocno, sam pomysł z rzędem traw gorąco popieram. Pewnie jak już posadzisz, to będę się zachwycać.

podpisuje się pod tym

olus limko-skrzynko buziak poranny
lojalna_ 08:07, 25 lut 2015

Ola juz do ogrodniczego pojechała i sie nad tymi 2% sie zastanawia

leon60 09:14, 25 lut 2015

tusiawka napisał(a)

Iwk4 napisał(a)
Olu, doczytałam na tyłach. Karlem dziewczyny się zachwycały, z tego co pamiętam. plan ładny

te kłosy też mnie zastanawiają ale nie przekonam się do póki nie posadzę,
molinie mają znacznie delikatniejsze kłosy..
leon60 09:19, 25 lut 2015

Rench napisał(a)
Ola,na kiedy potrzebujesz te kratery.

Reniu nie ma najmniejszego pośpiechu i tak będę je musiała gdzieś zadołować bo w zaplanowanym miejscu jeszcze szopka stoi
leon60 09:21, 25 lut 2015

siakowa napisał(a)

podpisuje się pod tym

olus limko-skrzynko buziak poranny

zobaczymy jak to wyjdzie
buziak stipowa królowo