Ale będzie bosko!
ale Ty mnie denerwujesz....i motywujesz
u Ciebie to nawet sama podłoga robi wrażenie!
Ty mnie dobijasz ...i motywujesz też macham Oleńko
Podłoga jaki ma wymiar? I na czy układane są płyty? Pytam bo ja też czekam na materiał. Bosko u ciebie .
Ha, pewnie masz silikatową? Podloga piękna, ech, ja się ledwo doprosiłam by M w koncu z sanek zdjął lampę uv i umocował jak ludzie. Donoszę, że tez mam turkucie, ale na razie wypieram te informację!!!
Naprawdę jest Was tylko dwoje? Bosko, Ola! Niesamowite, jak w krótkim czasie z typowego domku wyczarowaliście nowoczesny budynek z modernistycznym otoczeniem. Wiem, że w głowie masz ogrodzenie, wymianę bruku, rozbiórkę gospodarczych, ale... tempo, jakie macie jest imponujące.
Jak wygram w totka tez sobie tak zrobię a co !
Ola, przybiegłam do Ciebie, bo chyba u Ciebie cos kiedyś czytałam na temat szałwii - przekwitaja mi moje szałwie na potęgę (to prawidłowo, że już i teraz?) i czytałam, chyba tutaj, o obcinaniu kwiatostaów, to wtedy one znów zakwitną? Tak? czy pomieszałam i wątki i tematy? Albo może to u Zielonej Marty czytałam - nie pamiętam....
Podłoga elegancka ale kochana u Ciebie wszystko jest perfekcyjne i jak zapowiadasz coś nowego to każdy wie, że będziemy wzdychać Kiedyś tak dla przełamania tej monotonii cudowności wszystkiego co masz w ogrodzie mogłabyś wstawić jakieś zdjęcie bajzlowniczka, oczywiście jak masz