Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

lojalna_ 16:47, 04 lip 2015

Posiedzec przyszlam nad oczkiem .....pochlapac sie i powzychac do cudnych widokow u mnie plany tylko zostaly z wylewki jakos nikt sie nie kwapi .......
nicol21 18:46, 04 lip 2015

Ulala, to co - na następny weekend będzie? Bo kurczę Wy tak pędzicie że zazdroszczę że hoho! Rewelacyjnie całe to otoczenie u Was pozmienialiście
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
polinka 08:03, 06 lip 2015

beata_m 14:29, 06 lip 2015

nie wiem czy czytac i ogladać bo od razu straszą zbiorową depresją .... zaryzykuje a co tam
beata_m 15:07, 06 lip 2015

ehhhh kolejne salony się szykują i wszystko w dobrym guście!!! Szzzz Ty Olalala pozdrawiam cieplutko i tempa zazdroszczę
Joaska 15:32, 06 lip 2015

Olka ja się z Madżenka zgadzam, Ty skończ już te cuda robić bo deprecha jak nic .... ty już oczko zrobiłaś, ogród przerobiłaś i teraz już altanę robisz .. kobieto serca nie masz .....

ja się murków oporowych na taras nie mogę doprosić .... o ogrodzeniu nie wspomnę ..... litości ja proszę ....
Juzia 20:56, 06 lip 2015

Oluś nic nie kończ!
Tzn kończ...to co zaczęłaś I zacznij i skończ to co zaplanowałaś!
Tak pięknie robicie, że tylko oglądać i podziwiać!

Ja deprechę łapię tylko jak u siebie oglądam....Twoje to mogę oglądać cały czas i mi wtedy lepiej

Buziaki!
leon60 07:35, 07 lip 2015

lojalna_ napisał(a)
Posiedzec przyszlam nad oczkiem .....pochlapac sie i powzychac do cudnych widokow u mnie plany tylko zostaly z wylewki jakos nikt sie nie kwapi .......

Jolu siedź i relaksuj się a potem porządnie mobilizuj eMa

nicol21 napisał(a)
Ulala, to co - na następny weekend będzie? Bo kurczę Wy tak pędzicie że zazdroszczę że hoho! Rewelacyjnie całe to otoczenie u Was pozmienialiście

Teraz jest tak gorąco, że nie idzie nic zrobić miałam gości kilka dni a obecnie robię konfitury na zimę

polinka napisał(a)

buziaczek

beata_m napisał(a)
ehhhh kolejne salony się szykują i wszystko w dobrym guście!!! Szzzz Ty Olalala pozdrawiam cieplutko i tempa zazdroszczę

dawno Cię nie było Beatko dziękuję

Joaska napisał(a)
Olka ja się z Madżenka zgadzam, Ty skończ już te cuda robić bo deprecha jak nic .... ty już oczko zrobiłaś, ogród przerobiłaś i teraz już altanę robisz .. kobieto serca nie masz .....

ja się murków oporowych na taras nie mogę doprosić .... o ogrodzeniu nie wspomnę ..... litości ja proszę ....

tyramy od wczesnej wiosny więc sporo roboty już poszło ale przed nami jeszcze bardzo dużo to tak na pocieszenie żeby nie było że mam już wszystko gotowe

Juzia napisał(a)
Oluś nic nie kończ!
Tzn kończ...to co zaczęłaś I zacznij i skończ to co zaplanowałaś!
Tak pięknie robicie, że tylko oglądać i podziwiać!

Ja deprechę łapię tylko jak u siebie oglądam....Twoje to mogę oglądać cały czas i mi wtedy lepiej

Buziaki!

ooo jak miło gdy ktoś chce pooglądać bez deprechy
buziolki
Zeta 07:45, 07 lip 2015

Płyty betonowe super.....świetnie pasują do ściany wodnej......wiesz że twoja Kaskada to miszczostwo.....
ewa004 09:14, 07 lip 2015

Konfiturki .....uwielbiam ......truskawkowe ...mniam