Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli » Edycja postu

Moja codzienność - ogród Oli

Milka 14:13, 27 sty 2014

Ola, wyjątkowe fotki ptaków, sarenek i przyrody
leon60 14:28, 27 sty 2014

irena_milek napisał(a)
Ola, wyjątkowe fotki ptaków, sarenek i przyrody

Dziękuję Irenko Macham i pozdrawiam serdecznie
Mala_Mi 10:41, 28 sty 2014

Dlaczego fotek nie wrzuciłaś do wątku o ptakach.. śliczne ujęcia..

Wczoraj w radiu mówili, że jakiś facet mieszka w namiocie zrobionym przez siebie.. czyżby o Twoim Żonie mówili??

Acha.. u mnie są tylko kruki i wrony.... zrobię chyba stracha na nie.. wszytko wyżerają mniejszym ptakom... a ja mam widok jak z horroru.....
leon60 13:20, 28 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Dlaczego fotek nie wrzuciłaś do wątku o ptakach.. śliczne ujęcia..

Wczoraj w radiu mówili, że jakiś facet mieszka w namiocie zrobionym przez siebie.. czyżby o Twoim Żonie mówili??

Acha.. u mnie są tylko kruki i wrony.... zrobię chyba stracha na nie.. wszytko wyżerają mniejszym ptakom... a ja mam widok jak z horroru.....

Aniu zaraz się poprawię i wrzucę gdzie trzeba

Żon nieee, to nie mój jeszcze by kto pomyślał, że z domu wygoniłam na mróz

Czarne wielkie ptaszyska u mnie na łąkach siedzą i pobliskich topolach, na szczęście do ogrodu mi się nie pchają...
butterfly 14:30, 28 sty 2014

Ola, widze że trzeba się do ciebie wybrać nie tylko na naukę strzyżenia ale i fotografii - piękne, piękne....
tusiawka 21:53, 28 sty 2014

Super fotki.

Odnośnie elewacji biały jest uniwersalny i zawsze będzie dobrze wyglądał.
Szary podobnie, pasuje do wszystkiego ale trzeba dobrać ładny, nie za ciemny i ciepły odcień (pigmentów czerwonych powinno być więcej niż niebieskich). Jeśli to tylko wstawki na białej elewacji, mogą być ciemniejsze ale nadal w cieplejszym odcieniu.

Ja przed wyborem koloru na szare wstawki zrobiłam kilka próbek i oglądałam je w naturalnym świetle obok okien, do których miały pasować. Próbki za darmo w ciągu kilku dni dostarczył producent, były naniesione na styropian.
leon60 22:46, 28 sty 2014

butterfly napisał(a)
Ola, widze że trzeba się do ciebie wybrać nie tylko na naukę strzyżenia ale i fotografii - piękne, piękne....

Daj spokój do jednego jak i drugiego jeszcze mi sporo brakuje ale powoli, powoli...
leon60 22:48, 28 sty 2014

tusiawka napisał(a)
Super fotki.

Odnośnie elewacji biały jest uniwersalny i zawsze będzie dobrze wyglądał.
Szary podobnie, pasuje do wszystkiego ale trzeba dobrać ładny, nie za ciemny i ciepły odcień (pigmentów czerwonych powinno być więcej niż niebieskich). Jeśli to tylko wstawki na białej elewacji, mogą być ciemniejsze ale nadal w cieplejszym odcieniu.

Ja przed wyborem koloru na szare wstawki zrobiłam kilka próbek i oglądałam je w naturalnym świetle obok okien, do których miały pasować. Próbki za darmo w ciągu kilku dni dostarczył producent, były naniesione na styropian.

Marta dziękuję za cenne wskazówki. O próbkach nie pomyślałam a to bardzo ważne. Twój domek na pewno jest piękny nowoczesny jak i ogród, mój zwykły, stary... ale myślę, ze odpowiednią elewacją jeszcze zyska na urodzie
Madzenka 06:49, 29 sty 2014

Piekne zdjęcia pooglądałam.
Tusiala 09:03, 29 sty 2014

Piękne ujęcia zrobiłaś. Wydawać by się mogło, że im wcale to nie przeszkadzało
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies